Derfor sprakk Nannskog

Likte ikke TV 2-vinkling.

Temaet for intervjuet skulle være en utblåsning Nannskog hadde mot lagkamerat Tom Stenvoll under 2–1-seieren mot Viking onsdag.

Nannskog reagerte sterkt på TV 2s vinkling og framgangsmåte, og gikk til angrep på Wold, som skal ha følt seg svært truet.

– Jeg tok tak i armen hans og dyttet til ham. Deretter holdt jeg opp fingeren. Etterpå har han fortalt at han følte seg truet. Det var idiotisk og jeg skammer meg, sier Daniel Nannskog til Dagbladet.

- Stemmer det at du presset ham opp mot veggen?

- Nei, jeg tok som sagt tak i armen hans og dyttet ham. Det var det, sier Stabæk-spissen. En skitdag

Opptrinnet skjedde i spillertunnelen, og sjokkerte de som var til stede.

- Jeg har snakket med Nannskog. Han har unnskyldt seg på en sånn måte - og lovet at dette ikke skal skje meg eller andre igjen - at jeg er ferdig med saken, sier TV 2s reporter Carl Andreas Wold.

Verken han eller sportssjef Bjørn Taalesen ønsker å kommentere saken noe videre overfor Dagbladet.

SPRAKK: Stabæks Daniel Nannskog reagerte på TV2s vinkling og framgangsmåte. Han svarte med å skjelle ut reporteren og fysisk ta tak i ham. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
SPRAKK: Stabæks Daniel Nannskog reagerte på TV2s vinkling og framgangsmåte. Han svarte med å skjelle ut reporteren og fysisk ta tak i ham. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer

- Jeg har snakket med reporteren to ganger. Han har godtatt min unnskyldning. Jeg overreagerte på det jeg fikk høre, for jeg mener det er et sunnhetstegn med konflikter i en gruppe. Men det var amatørmessig å gjøre det på den måten. Det har vært en skitdag, en helt bedrøvelig dag, sier Nannskog. Lei

Nannskog forteller nå sin historie fordi han er lei av alle ryktene som verserer. Han liker ikke at mediene fortsatt graver i materien.

- Jeg trodde dette var over, men dessverre vil ikke dere la det ligge. Jeg har stilt opp enormt mye og det føles veldig disrespektfullt. Jeg er veldig skuffet. Jeg har stilt opp på så mange reportasjer uten å få en krone. Jeg vet jeg har gjort feil, men jeg har sagt unnskyld. At det fortsatt skrives om saken viser mangel på respekt etter mitt syn, sier Nannskog.