HUSKER DET GODT: I 2005 slapp Tim Howard, da i Manchester United, inn et nesten identisk mål som det han selv scoret mot Bolton i går.Foto: YouTube
HUSKER DET GODT: I 2005 slapp Tim Howard, da i Manchester United, inn et nesten identisk mål som det han selv scoret mot Bolton i går.Foto: YouTubeVis mer

Derfor synes ikke Howard det var gøy å score mål

Har opplevd keeper-marerittet selv.

(Dagbladet): Evertons Tim Howard ble den fjerde keeperen til å score i Premier League noensinne i går kveld, da han med mye hjelp av sterk medvind sendte en klarering fra egen sekstenmeter, og over en sprellende Adam Bogdan i Bolton-målet.

Etterpå var det likevel ikke en hoverende amerikaner som møtte pressen, og det var ikke bare fordi Bolton etter hvert snudde kampen og vant på Goodison Park.

Howard har nemlig vært offer for keeperscoring selv.

- Ja, for lenge siden, og jeg husker følelsen. Det er ikke hyggelig, det er egentlig ganske forferdelig, sier han til BBC.

Tim Howard tenker nok tilbake til november 2005, da Wigans Floyd Croll fikk en ball forbi ham på akkurat samme måte i en reservelagskamp for Manchester United.

FLAUT: Howard synes synd på Bolton-keeper Adam Bogdan.Foto: SCANPIX/AP/PA/Peter Byrne
FLAUT: Howard synes synd på Bolton-keeper Adam Bogdan.Foto: SCANPIX/AP/PA/Peter Byrne Vis mer

Se video av Howard-baklengsmålet her

- Det er ikke så moro, det er en tøff og lite hyggelig situasjon å være i, det er flaut. Så jeg syntes synd på gutten, sier Howard.

David N'Gog og Gary Cahill scoret målene da nedrykkstruede Bolton slo tilbake, og Everton ligger nå på ellevteplass i Premier League.

- Vi må ta en titt i speilet, for det var ikke bra nok, sier Tim Howard, som nå forbereder seg til cupmøtet med Tamworth lørdag.

De tre andre målvaktene med Premier League-mål er forøvrig Brad Friedel, Peter Schmeichel og Paul Robinson.

JUBLET IKKE KRAFTIG: Everton-spillerne gratulerer Howard.Foto: SCANPIX/AP/PA/Peter Byrne
JUBLET IKKE KRAFTIG: Everton-spillerne gratulerer Howard.Foto: SCANPIX/AP/PA/Peter Byrne Vis mer