Derfor taper Martin Andresen aldri på Åråsen

Vålerenga har vunnet de fem siste bortekampene mot Lillestrøm. Martin Andresen mener grunnen er motivasjonen til Oslo-klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): Vålerenga-trener Martin Andresen har ikke tapt mot erkerivalen Lillestrøm på bortebane i sin tid i Oslo-klubben.

- Vi er gode til å mobilisere til kampene på Åråsen og dette er en type kamp vi aldri skal tape, sier Andresen til Dagbladet.

Vålerenga har vunnet de fem siste Tippeliga-møtene i Lillestrøm, og Andresen jakter klubbens sjette strake når lagene møtes i morgen. Andresen ble Vålerenga-sjef i november 2009. Lillestrøms siste hjemmeseier mot erkerivalen kom i september 2006. Da vant LSK 2-1.

- Dette er en kamp som både spillere og trenere elsker. Det er kanskje litt tilfeldig at vi har en så god statistikk på Åråsen, men vi har klart å få et lite overtak. Kampene mot Lillestrøm er spesielle uansett hvor og når vi møtes, sier Andresen.

Liker ikke LSK VIF-sjefen mener suksessen på Åråsen ikke skyldes spesielle taktiske grep.

- Mye handler om innstilling. Hvis du holder med Vålerenga, så liker du ikke Lillestrøm. Da vet spillerne hva som kreves, sier Andresen.

Vålerenga har startet sesongen med to seire og ett tap. Lillestrøm står med to uavgjort og ett tap før morgendagens møte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer