Derfor tar Cristiano Ronaldo til tårene hver gang Portugal ryker ut av et mesterskap

Han har spilt seks har spilt seks mesterskap med Portugal, men uten å ha vunnet en pokal. 

EM 2004: Cristiano Ronaldo var utrøstelig da Portugal tapte 0-1 for Hellas i EM-finalen i 2004. Han har aldri klart å revansjere tårene med landslaget. Foto: Ap/ Scanpix
EM 2004: Cristiano Ronaldo var utrøstelig da Portugal tapte 0-1 for Hellas i EM-finalen i 2004. Han har aldri klart å revansjere tårene med landslaget. Foto: Ap/ Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LYON (Dagbladet):

Så er vi der igjen. To kamper - to semifinaler - skal avgjøre hvem som møtes på Stade de France i Paris søndag klokka 21.00. Wales-trener Chris Coleman (46) så ikke helt komfortabel ut da han snakket på en pressekonferanse i Lyon i går ettermiddag.

Laget møter Portugal i kveld. Coleman hadde et kroppsspråk som sa at han har havnet i et litt for fint selskap. Enten du vrir eller vender på det heter hovedpersonen Cristiano Ronaldo. Resten utgjør kulissene. Så får vi se hvem som tar det største jafset av kaka til slutt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer