Kobe Bryant:

Derfor tok han helikopter så mye

Kobe Bryant hadde en spesiell grunn til å bruke helikopter som framkomstmiddel.

OMKOM: Både Kobe Bryant og hans datter Gianna mistet livet i helikopterstyrt. Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports / File Photo / NTB Scanpix
OMKOM: Både Kobe Bryant og hans datter Gianna mistet livet i helikopterstyrt. Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports / File Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kobe Bryant og hans datter Giannas død rystet en hel verden da de begge omkom i en helikopterstyrt sammen med sju andre passasjerer.

Bryant og de andre passasjerene skal ha vært på vei til basketballkamp, som datteren skulle ta del i.

Helikopterturer var en ganske vanlig del av Bryants liv. Han brukte det som framkomstmiddel for å få hverdagen til å gå opp. Det forklarte han under et intervju i podkasten The Corp i 2018.

Hans rutiner innebar blant annet at han måtte stå opp grytidlig for å trene.

- Jeg trener alltid veldig tidlig. Min rutine er alltid den samme. Jeg våkner klokka 4 på morgenen for å løfte vekter. Jeg kommer hjem rundt 6:30 for å vekke barna før skolen. Og jeg kjører dem til skolen hver morgen, forklarte Bryant.

Tok aldri helikopter med kona

Etter det var det vanligvis en ny treningsøkt, der han kom seg enkelt til Los Angeles før rushtider. Det gjorde at han også rakk å hente barna på skolen igjen.

- Men så begynner trafikken å bli veldig vanskelig. Og jeg vil ikke gå glipp av en forestilling på skolen fordi jeg sitter fast i trafikken. Så jeg måtte finne en måte der jeg fortsatt kunne fokusere på trening, men fortsatt ikke gå glipp av familietid. Så derfor fikset jeg helikopter, slik at jeg kom meg fram og tilbake på et kvarter, sa Bryant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer