Derfor trives Gamsten under Big Sam

Mener «det taktiske geniet» fortjener mer kred enn han får.

VERDSATT: Morten Gamst Pedersens nye ukelønn i Blackburn sies å være på godt over en halv million, det forteller noe om Gamstens stjerne i klubben under manager Sam Allardyce.
Fotballandslaget trenter på Bislett stadion Onsdag ettermiddag. Her Morten Gamst Pedersen t.v.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
VERDSATT: Morten Gamst Pedersens nye ukelønn i Blackburn sies å være på godt over en halv million, det forteller noe om Gamstens stjerne i klubben under manager Sam Allardyce. Fotballandslaget trenter på Bislett stadion Onsdag ettermiddag. Her Morten Gamst Pedersen t.v. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): «Big Sam» Allardyce var ivrig etter å tegne ny kontrakt med Morten Gamst Pedersen, og i forrige uke fikk han viljen sin da Gamsten valgte Blackburn for fire nye år.

Den lukrative kontrakten viser tydelig at manageren vet å sette pris på nordmannen, og Pedersen er også imponert over det han har sett av Allardyce etter at han tok over klubben i 2008.

- Han er en rutinert mann, det er ingen tvil om det. Han har vært med i gamet lenge, og har gjort det stort sett bra. Han fikk liten tid i Newcastle, og vi vil egentlig aldri få vite hva han kunne gjort der med en full sesong, men ellers har han gjort det veldig bra, det er imponerende å ta Bolton ut i Europa, for eksempel, sier Gamsten til Dagbladet.

Ikke bare «pønsj» Allardyce fikk bare åtte måneder i Newcastle-stolen etter skuffende resultater, en nedtur som nok har heftet spesielt ved mannen som selv utropte seg selv til «taktisk geni».

Mange mener også at Big Sam derfor har fått ufortjent lite ros for tiendeplassen han sikret med Blackburn, et Blackburn som før denne sesongen solgte unna spillere som Stephen Warnock, Roque Santa Cruz, Matt Derbyshire og Benni McCarthy, og kanskje ikke så ut som et lag for øvre halvdel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer