Derfor tror Liverpool-legenden det kokte over for Gerrard

- Han spiller med hjertet.

BLE UTVIST: Steven Gerrard fikk rødt kort for stemplingen på Ander Herrera. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
BLE UTVIST: Steven Gerrard fikk rødt kort for stemplingen på Ander Herrera. AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For andre sesong på rad kan Steven Gerrard (34) ha kostet Liverpool dyrt. I går la kapteinen seg langflat etter å ha fått rødt kort i 1-2-tapet for Manchester United.

Gerrard startet hatkampen mellom Liverpool og Manchester United på benken. Der fikk han se Juan Mata sette inn 0-1 i første omgang. Etter hvilen satte manager Brendan Rodgers kapteinen sin på banen for å snu kampen.

I stedet sjokkerte Gerrard alle med å få rødt kort etter bare 42 sekunder, etter å ha stemplet bortelagets Ander Herrera.

- Jeg har skuffet lagkameratene mine og ikke minst supporterne. Jeg tar det fulle og hele ansvar. Jeg har vært med lenge nok til å vite at det var galt. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det, sier en alvorstynget Gerrard etter kampen.

- Idiotisk Etter utvisningen kom Gerrard ut fra garderoben for å legge seg langflat. Da hadde allerede to av Englands to mest profilerte fotballeksperter diskutert hendelsen.

- Gerrard er så erfaren at han vet at det var idiotisk. Du kunne se det i blikket hans da han kom på banen - han forsøkte åpenbart å løfte publikum, men det ble for mye, sier høyt respekterte Gary Neville i Sky Sports' studio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.