Derfor tror vi Rosenborg faller ned fra tronen

Ole Gunnar Solskjær + Molde = GULL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Du må ikke nødvendigvis være orangutang for å levere det beste tippeligatipset. Men så lenge algoritmer ikke er i spill er det ingen ulempe å være glad i bananer.

DET ER SAGT før og jeg nevner det igjen - det er ikke vitenskap vi driver med når vi setter opp de årlige tabelltipsene. Det er i beste fall synsing på kvalifisert nivå. Stadig vanskeligere fordi kontinuitet synes å ha gått av moten i norsk fotball. Som om det ikke er viktig lenger. Årsakene er selvfølgelig mange, flere av dem handler om dårlig råd, dårlig håndverk, gambling i spillermarkedet og spillere som overvurderer seg selv og lar grådigheten styre veien.

Du må ikke nødvendigvis være orangutang for å levere det beste tippeligatipset. Men så lenge algoritmer ikke er i spill er det ingen ulempe å være glad i bananer.

Men faktum står der likevel.

Fotballen lider av gjennomtrekk.

FOR DET DU har i februar er ikke nødvendigvis det du stiller med til seriestart. Stabæk 2014 og 2015 er de beste eksemplene på det. Og det du har til seriestart blir ofte forsterket før 1. april. På mandagens kick off på Ullevaal Stadion var det knapt en klubb som ikke snakket om muligheter og nødvendigheter før overgangsvinduet stenger 31. mars. Og så kommer sommervinduet (22.07 - 18.08), der ambisjoner og desperasjoner i forhold til topp og bunn gjør at gjennomtrekken i hvert fall ikke blir mindre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer