Derfor utelukker Zlatan en overgang til Premier League

Snakker ut før kvartfinalen.

PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic vil ikke prøve lykken i Premier League. Svensken sier han trives utmerket i Paris.

32-åringen har vunnet ligatitler i Nederland, Italia, Spania og Frankrike, men han har ikke spilt seriefotball i England. Det kommer aldri til å skje, erkjente Ibrahimovic tirsdag.

- Jeg er veldig lykkelig der jeg er nå. Klubben gjør en fantastisk jobb for å bli som de andre toppklubbene. Jeg har sett store endringer, og utviklingen på og utenfor banen har vært helt utrolig. Jeg har aldri sett noe lignende før, sa svensken.

Paris Saint-Germain er en av verdens rikeste fotballklubber etter at den ble kjøpt opp av Qatar Sports Investments i 2011.

Zlatan har spilt for PSG siden han forlot Milan sommeren 2012. Før overgangen til fransk fotball vurderte han flere forespørsler fra engelske klubber.

- Jeg har stor respekt for Premier League, men jeg angrer ikke på at jeg ikke gikk til England.

Angrepsstjernens kontrakt med PSG strekker seg til 2016. Den skal være verdt opp mot 150 millioner kroner i året. Zlatan tror hans siste sjanse til å vinne mesterligaen er med den franske toppklubben.

- Dette er trolig min siste kontrakt i Europa. I år er vi i kvartfinalen med et fantastisk lag, og vi har ingenting å tape, mener Ibrahimovic.

PSG møter Chelsea på hjemmebane onsdag, mens kvartfinalereturen spilles i London 9. april.

(NTB)