Derfor valgte Doffen Vålerenga

Framfor LSK og Nordlie.

(Dagbladet.no): I går bekreftet Kristofer Hæstad (24) at han har vraket Lillestrøm. Han skal til Vålerenga dersom han bytter klubb i Norge i vinter.

I dag forteller Start-spilleren til Fædrelandsvennen hvorfor han ikke følger sin gamletrener Tom Nordlie til Åråsen.

- Jeg vurderte også Lillestrøm, først og fremst fordi jeg vet hva Tom Nordlie står for som trener. I Vålerenga kjenner jeg Martin Andresen godt, jeg kjenner flere av spillerne, flere av dem er mine bestekompiser og VIF har forutsetninger for å bli Norges beste lag. Klubben satser mer enn på lenge, sier Hæstad til sørlandsavisa.

Fortsatt gjenstår forhandlinger mellom VIF og nedrykkslaget fra Sør Arena. Hæstad er ikke uvillig til å ta ett år i 1. divisjon med gultrøyene.

Men da glipper millionene for Start.

- Jeg har ett år igjen av kontrakten med Start, og jeg vil gjerne at de skal få penger for meg. Derfor synes jeg det er best for begge parter om jeg får gå nå. Da får jeg spille eliteseriefotball, og Start får penger for meg, sier Hæstad til Fædrelandsvennen.

Ifølge avisa skal Hæstad i forhandlinger med VIF om sin egen kontrakt denne uka. Han håper samtidig på at klubben blir enige om overgangssummen raskt.

GODE VENNER I VIF: Kristofer Hæstad spiller allerede sammen med Christian Grindheim på landslaget. Blir VIF og Start enige blir de to også klubbkamerater. Foto: Scanpix
GODE VENNER I VIF: Kristofer Hæstad spiller allerede sammen med Christian Grindheim på landslaget. Blir VIF og Start enige blir de to også klubbkamerater. Foto: Scanpix Vis mer
Derfor valgte Doffen Vålerenga