Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derfor valgte Hazard nesten Tottenham foran Chelsea

Var nær overgang til rivalen.

NÆR TOTTENHAM OVERGANG:  Chelseas Eden Hazard har imponert i Premier League. Nå forteller han at han nesten havnet i Tottenham. Foto:  EPA/ANDY RAIN
NÆR TOTTENHAM OVERGANG: Chelseas Eden Hazard har imponert i Premier League. Nå forteller han at han nesten havnet i Tottenham. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer

• Fotballstudio: Ligacup fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Eden Hazard (21) har imponert i Chelsea denne sesongen etter overgangen fra Lille i sommer.

Talentet som kostet 300 millioner kroner var i søkelyset til flere Premier League-klubber, blant annet Manchester United og Tottenham.

Nå røper Hazard at han var nær en overgang til de hvite fra London.

- Det er sant at Tottenham fristet meg. De hadde et ungt lag og lå på tredjeplass i serien, sier Hazard til France Football, ifølge Sky Sports.

Skuffende avslutning
Hazard valgte likevel senere å signere for Champions League-vinner Chelsea.

- Dessverre gikk det ikke like bra i slutten av sesongen for Tottenham. De fikk ikke Champions League-spill, og det gjorde forskjellen, sier Hazard.

I kveld møter Chelsea Ståle Solbakkens Wolves i ligacupen - men trolig uten flere av de største stjernene fra start. Chelsea har innledet årets Premier League-sesong med fire seire og én uavgjort.

Den belgiske 21-åringen sier han ikke ble imponert over Chelsea forrige sesong.

- Ingen kan si de er fan av hvordan Chelsea spilte, sier Hazard.

Nye Chelsea-kjøp
- Sjefene (i Chelsea) fortalte meg at de ville hente flere gode spillere. Marko Marin, Oscar og meg. Vi liker å få ballen i beina. Det samme gjelder Mata, og Ramires, sier Hazard.

- Champions League-seieren betydde veldig mye for valget mitt. Chelsea gjorde det ikke bra i serien, og med en gang de vant finalen, var de et naturlig valg, sier han.

IMPONERT: Eden Hazard har vært blant de som har imponert mest i Premier League. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
IMPONERT: Eden Hazard har vært blant de som har imponert mest i Premier League. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media