NÆR TOTTENHAM OVERGANG:  Chelseas Eden Hazard har imponert i Premier League. Nå forteller han at han nesten havnet i Tottenham. Foto:  EPA/ANDY RAIN
NÆR TOTTENHAM OVERGANG: Chelseas Eden Hazard har imponert i Premier League. Nå forteller han at han nesten havnet i Tottenham. Foto: EPA/ANDY RAINVis mer

Derfor valgte Hazard nesten Tottenham foran Chelsea

Var nær overgang til rivalen.

• Fotballstudio: Ligacup fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Eden Hazard (21) har imponert i Chelsea denne sesongen etter overgangen fra Lille i sommer.

Talentet som kostet 300 millioner kroner var i søkelyset til flere Premier League-klubber, blant annet Manchester United og Tottenham.

Nå røper Hazard at han var nær en overgang til de hvite fra London.

- Det er sant at Tottenham fristet meg. De hadde et ungt lag og lå på tredjeplass i serien, sier Hazard til France Football, ifølge Sky Sports.

Skuffende avslutning
Hazard valgte likevel senere å signere for Champions League-vinner Chelsea.

- Dessverre gikk det ikke like bra i slutten av sesongen for Tottenham. De fikk ikke Champions League-spill, og det gjorde forskjellen, sier Hazard.

I kveld møter Chelsea Ståle Solbakkens Wolves i ligacupen - men trolig uten flere av de største stjernene fra start. Chelsea har innledet årets Premier League-sesong med fire seire og én uavgjort.

Den belgiske 21-åringen sier han ikke ble imponert over Chelsea forrige sesong.

- Ingen kan si de er fan av hvordan Chelsea spilte, sier Hazard.

Nye Chelsea-kjøp
- Sjefene (i Chelsea) fortalte meg at de ville hente flere gode spillere. Marko Marin, Oscar og meg. Vi liker å få ballen i beina. Det samme gjelder Mata, og Ramires, sier Hazard.

- Champions League-seieren betydde veldig mye for valget mitt. Chelsea gjorde det ikke bra i serien, og med en gang de vant finalen, var de et naturlig valg, sier han.

IMPONERT: Eden Hazard har vært blant de som har imponert mest i Premier League. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
IMPONERT: Eden Hazard har vært blant de som har imponert mest i Premier League. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer