Derfor vil ikke Høgmo ha landslagsspillerne i Oslo

Trener i Oslo - bor utenfor.

 MØTTE PRESSEN:  Per-Mathias Høgmo møtte pressen på et Thon-hotell i Sandvika. Der kunne han avsløre hvorfor landslaget ikke bor i Oslo.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
MØTTE PRESSEN: Per-Mathias Høgmo møtte pressen på et Thon-hotell i Sandvika. Der kunne han avsløre hvorfor landslaget ikke bor i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Se hele pressekonferansen i opptak her.

SANDVIKA (Dagbladet): Landslagssjef Per-Mathias Høgmo møtte pressen på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika i dag, to dager før møtet med Estland på Ullevaal.

Landslaget skal senere i kveld trene på Bislett stadion, mens de i morgen beveger seg utpå gresset på nasjonalarenaen. Men selv om de trener i Oslo - ønsker ikke landslagssjefen å bo i hovedstaden.

Før kampene mot Malta og Bulgaria forrige måned, bodde landslaget på Thon Hotell Arena på Lillestrøm.

Optimalisere - Vi ønsker til enhver tid å optimalisere forholdene rundt vår prestasjonsgruppe. Hvor vi bor er veldig viktig. På Lillestrøm er det ro, og det er et moderne hotell, svarer Høgmo på Dagbladets spørsmål.

Høgmo spøkte selv om variasjonen av bosteder da han satte seg ned foran pressen.

-Det største spørsmålet er hvor vi skal møtes neste gang. Det skal vi holde tett om, sa Høgmo muntert før han avslørte at det blir Lillestrøm.

Gode defensivt Onsdag venter Estland på Ullevaal. Et lag som er sterke defensivt ifølge landslagssjefen.

- Det er et godt defensivt lag, som slipper inn lite mål. Et lag som kan være vanskelig å bryte ned, sier Høgmo.

- Vi ønsker å videreutvikle den måten vi spiller fotball på. Derfor har vi denne kampen nå. Det er fin øvingsmulighet for oss.