Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Martin Johnsrud Sundby

Derfor vil ikke Sundby være like åpen som i fjor: - Ikke mange vet hva jeg har holdt på med

Martin Johnsrud Sundby (32) avslører at han ikke er like sterk som i fjor og at han ikke ønsker å være like åpen om treningsendringene som tidligere. Dette er grunnen.

HEMMELIGHETSFULL: Martin Johnsrud Sundby ønsker ikke å være like åpen om hvilke endringer han har gjort på treningsfronten denne sesongen som tidligere.
 Foto: Bjørn Langsem 
<div><br><div>
</div><div><br></div></div>
HEMMELIGHETSFULL: Martin Johnsrud Sundby ønsker ikke å være like åpen om hvilke endringer han har gjort på treningsfronten denne sesongen som tidligere. Foto: Bjørn Langsem 


Vis mer

(Dagbladet): Martin Johnsrud Sundby var i en helt egen klasse forrige sesong og vant til slutt verdenscupen sammenlagt med over 1000 poeng til Petter Northug. 32-åringen fra Røa vant alle de tre tourene og så godt som samtlige distanserenn.

Men Sundby kan likevel garantere at han ikke blir like dominerende denne sesongen.

- Nei, det blir jeg definitivt ikke. De andre har nok tettet det lille forspranget jeg tidvis hadde i fjor, og det kommer til å bli tøft å kjempe om pallen, sier Sundby til Dagbladet.

- Jeg er i brukbart slag, men mer varierende enn tidligere. Det har vært mange energilekkasjer i sommer og høst, som har gjort oppkjøringen langt fra optimal.

Dopingsaken har kostet mye tid, krefter og tanker i sesongoppkjøringen. Tidligere har Sundby hatt 100 prosent fokus på det sportslige, der det er hovedkonkurrenten Petter Northug som har vært i medias søkelys av utenomsportslige årsaker.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?