Derfor vil «The Body» ha action «down under»

Elle Macpherson (47) forklarer Dagbladet hvorfor hun mener hennes Australia bør få VM i 2022.

OPTIMIST: Elle Macpherson tror Australia har en god sjanse til å få VM i 2022. Dagbladet møtte henne da hun kom tilbake til hotellet etter å ha deltatt i presentasjonen av Australias VM-kandidatur. Foto: Torgeir P. Krokfjord/Dagbladet
OPTIMIST: Elle Macpherson tror Australia har en god sjanse til å få VM i 2022. Dagbladet møtte henne da hun kom tilbake til hotellet etter å ha deltatt i presentasjonen av Australias VM-kandidatur. Foto: Torgeir P. Krokfjord/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZÜRICH (Dagbladet): Macpherson er i Zürich for å promotere Australias søknad om VM i 2022.

Landet var førstemann ut med å tale til styrekomiteen i FIFA i ettermiddag. Dagbladet møtte supermodellen på hotellet etter at Australia hadde lagt fram sine argumenter.

- Jeg mener vi har den beste søknaden, sier Elle Macpherson (47) til Dagbladet.

Outsider - Hvorfor det?

- Det er en vanvittig entusiasme der hjemme, vi ønsker virkelig dette. Fotball blir stadig mer populært, og selv om vi er et stort land vil vi ha anleggene og transportsystemet som kan bære mesterskapet, utdyper hun.

I motsetning til konkurrenten USA, som ikke regner med å trenge å bygge en eneste ny arena om de får VM, har Australia budsjettert med nesten 15 milliarder kroner i anleggsutgifter.

Macpherson, som sammen med X-men-stjerna Hugh Jackman sto for det glamorøse innslaget i Australias VM-delegasjon, var svært fornøyd med hvordan landets presentasjon hadde gått.

- Det gikk veldig bra. Vi klarte å få spredt entusiasmen ut til de som hørte på, mener Macpherson.

Sjarm Australia er også en outsider til mesterskapet. FIFA-kilder sier til Dagbladet at entusiasmen «The Body» snakker om er blitt lagt merke til - og at suksessen til Sydney-OL i 2000 teller svært positivt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer