Derfor ville ikke Liverpool ha Ronaldo

Houllier fryktet problemer i garderoben.

TAKK, MEN NEI TAKK: Liverpool og Gerard Houllier var i ferd med å sikre seg Cristiano Ronaldo, men nektet å møte portugiserens lønnskrav. Det er mulig de angret litt i etterkant. Her feirer Ronaldo en scoring mot nettopp Liverpool. Foto:  Foto: AP Photo/Jon Super
TAKK, MEN NEI TAKK: Liverpool og Gerard Houllier var i ferd med å sikre seg Cristiano Ronaldo, men nektet å møte portugiserens lønnskrav. Det er mulig de angret litt i etterkant. Her feirer Ronaldo en scoring mot nettopp Liverpool. Foto: Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var få spillere Liverpool-fansen foraktet mer enn Cristiano Ronaldo mens han fortsatt spilte i Manchester United.

Men det kunne sett veldig annerledes ut.

Gerard Houllier gjorde nemlig et seriøst framstøt for å sikre seg portugiseren mens han fortsatt var manager for Liverpool, før sir Alex Ferguson og United snappet ham opp for 135 millioner kroner i 2003.

Men overgangen strandet da franskmannen nølte med å innfri Ronaldos lønnskrav.

- Jeg så ham i U21-turneringen i Toulon, og vi forsøkte å hente ham. Men vi hadde en lønnsstruktur, og vi ville ikke gi ham den lønna han ønsket seg, sier Houllier til Daily Mail.

I etterpåklokskapens lys er det ikke vanskelig å si at det var en feilvurdering, selv om man ikke har garantier for at Ronaldo ville blitt den samme spilleren på Anfield som han ble på Old Trafford.

Manchester United kom på banen for alvor etter at Ronaldo herjet med dem i en treningkamp for Sporting Lisboa, en kamp portugiserne vant 3-1.

Etter kampen skal United-gutta ha svirret rundt Ferguson med oppfordringer om å hente den purunge driblefanten til Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer