Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derfor ville ikke Moyes hente Özil

United møter serieleder Arsenal i morgen.

SÅ ETTER ANDRE: Manchester United-manager David Moyes sier han ikke ønsket å hente Mesut Özil i sommer. I morgen møtes United og Arsenal i Premier League. Foto:   REUTERS/Darren Staples
SÅ ETTER ANDRE: Manchester United-manager David Moyes sier han ikke ønsket å hente Mesut Özil i sommer. I morgen møtes United og Arsenal i Premier League. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

• Følg Premier League i fotballstudio fra klokka 16.

(Dagbladet): Arsenal og Mesut Özil har vært en av de positive overraskelsene i Premier League denne sesongen og de topper tabellen etter 10 serierunder.

I morgen møter de et Manchester United som har skuffet i innledningen og før kampen forteller manager David Moyes at United ikke ville hente Özil som var på klubbjakt sent i sommer.

Ifølge britisk presse ble United invitert til å komme med bud på tyskeren.

STORSPILLER: Arsenal og Mesut Özil har hatt en kjempestart på sesongen. Foto: AP Photo/Bogdan Maran
STORSPILLER: Arsenal og Mesut Özil har hatt en kjempestart på sesongen. Foto: AP Photo/Bogdan Maran Vis mer

- Vi var aldri nære å kjøpe ham, men det var noe som ble luftet hos oss. Vi trengte ingen i hans posisjon på det tidspunktet. Det var rett og slett noe vi ikke behøvde, sier Moyes, ifølge Daily Mail.

Andre posisjoner United-sjefen mente han hadde flere strenger å spille på i den offensive midtbanerollen.

- Vi har Shinji Kagawa og Wayne Rooney. Vi så etter spillere i andre posisjoner, sier Moyes.

I stedet for å legge inn bud på Özil, valgte United å hente Marouane Fellaini fra Everton rett før overgangsvinduet stengte.

Nær Ramsey-overgang United-treneren røpet også at han var når å hente Arsenals Aaron Ramsey til Everton i 2008. Ramsey har også storspilt for serielederne denne sesongen.

- Jeg var svært nære en avtale med Ramsey i Everton, sier Moyes.

Fem Premier League-kamper har avspark klokka 16 i dag, med blant annet Liverpool - Fulham og Chelsea - WBA.