Kinsey Wolanski stormet banen under Champions League-finalen

Derfor viste ikke TV-bildene banestormingen

Bildene av Kinsey Wolanski som stormer banen har gått verden rundt, men TV-seerne fikk se lite av hendelsen under selve kampen.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham fikk ikke bare selve fotballkampen stor oppmerksomhet verden rundt. Også modellen Kinsey Wolanski stjal overskrifter etter 2-0-seieren til Liverpool.

For underveis i kampen stormet hun banen i ei badedrakt. Hun ble ganske raskt tatt av banen igjen, og kampen ble satt i gang.

Men til tross for at mange har fått med seg hendelsen i ettertid, viste TV-bildene minimalt av hendelsen. Dette er en bevisst handling fra TV-produksjonen og en uskreven regel i bransjen.

- Det er vel null fokus på slike ting. Det var retningslinjer som ble lagt av UEFA fra da jeg jobbet med Europa League, men jeg kan ikke bekrefte om det samme gjelder i Champions League, sier produsent Halvor Hoem i produksjonsselskapet NEP, som blant annet står for produksjonen av Eliteserien i dag.

Frode Olsen taklet supporter

Han forklarer at de samme retningslinjene gjelder for Eliteserien, der det også skal flyttes fokus fra banestorming og andre utenomsportslige hendelser. Det er altså forbundene som kommer med retningslinjer for hvordan TV-produksjonen skal foregå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer