Derfor vraket han Real Madrid og Barcelona

- Hadde jeg fått spilt på førstelaget?

VRAKET STORKLUBBENE: Newcastles angrepsspiller Ayoze Perez (21) forteller at han kunne gått til Real Madrid eller Barcelona i sommer. Isteden valgte han Newcastle. Foto: REUTERS/Andrew Yates
VRAKET STORKLUBBENE: Newcastles angrepsspiller Ayoze Perez (21) forteller at han kunne gått til Real Madrid eller Barcelona i sommer. Isteden valgte han Newcastle. Foto: REUTERS/Andrew Yates Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Manchester United - Newcastle og resten av Boxing Day-moroa i Dagbladets fotballstudio.

(Dagbladet): Newcastle gjorde et aldri så lite røverkjøp da de sikret seg spisstalentet Ayoze Perez (21) fra Tenerife i sommer for den nette sum av 1,5 millioner pund.

Ayoze Perez hadde imidlertid langt flere beilere enn Newcastle. Ayozes prestasjoner på nest øverste nivå i Spania gikk nemlig ikke upåaktet hen hos storklubbene.

- Ja, det var stor interesse, særlig fra Real Madrid - og litt fra Barcelona og Porto - men hadde jeg signert for en av de klubbene, hadde jeg spilt på førstelaget?, sier Ayoze ifølge Daily Mail.

Angrer ikke Det hadde vært lett å forstå om 21-åringen hadde angret litt. Sjansen til å gå til Real Madrid eller Barcelona dukker ikke opp hver dag, men Ayoze er fornøyd med valget sitt.

- Jeg kunne ha endt opp på B-laget deres, så å gå til en stor Premier League-klubb virket som den rette tingen å gjøre. Jeg likte Newcastles tilbud, og måten de behandlet meg på og verdsatte meg på, sier Perez.

I oktober stakk den unge spanske angriperen av med prisene «Årets gjennombrudd» og «Beste offensive midtbanespiller» i Segunda Division, i det spanske fotballforbundets offisielle kåring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer