Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dermed pasta!

Arsenal- Lazio 2- 0. Svensken i dress ble slått av svensken med knotter på Highbury. Lazio-trener Sven-Göran Eriksson måtte returnere til Italia uten poeng etter at Fredrik Ljungberg scoret to for Arsenal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er veldig fornøyd med Freddie, fordi han er en av de spillerne som har slitt denne sesongen, sier manager Arsene Wenger.

Lazio brukte ufattelige 865 millioner kroner på spillerkjøp før sesongen. I går kveld var ikke millionbeina verdt en eneste italiensk lire.

Kelner Bergkamp

For det skulle vise seg å bli lille Fredrik Ljungbergs store kveld. 176-centimeteren fra Sverige - nå uten et hårstrå på skallen - scoret ett mål i hver omgang.

Dennis Bergkamp gjorde kelnerjobben ved begge anledninger. Nederlenderen serverte på sølvfat med sitt geniale fotballhode to minutter før pause. 11 minutter etter hvilen fant Bergkamp svensken gjennom en italienske tunnel. I stor fart satte Ljungberg inn sitt andre for kvelden.

- Det målet viste den virkelige Fredrik Ljungberg. Perfekt timing og en strålende avslutning, sier Wenger.

Hat-trick-klubben

To målgivende var en herlig revansje for Bergkamp som ikke har vært fast på Arsenal-laget den siste tida.

Med litt hell kunne Ljungberg meldt seg på i hattrick-klubben i Champions League sammen med Frode Johnsen, men forsøket 14 minutter før slutt ble stoppet av Lazio-keeper Luca Marchegiani.

Med seieren gikk Arsenal forbi Lazio og til topps i gruppe B.

- Tre poeng var viktig, men vel så viktig var det for spillerne å få troen på at vi er et like godt lag som Lazio, sier Arsenal-sjefen, som nå drømmer om suksess i Champions League.

<B>DAGENS DOBBEL:</B> Svenske Fredrik Ljungberg ble den store helten da Arsenal slo Lazio 2-0. I bakgrunnen Lazios Sinisa Mihajlovic.