- Dersom Celtic ikke er klar for disse ideene, kan jeg reise hjem til Norge

Deila irritert over diett-diskusjon.

VIL HA SLANKE SPILLERE: Ronny Deila spør seg om toppspillere skal spise chips eller ikke i Skottland. Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix
VIL HA SLANKE SPILLERE: Ronny Deila spør seg om toppspillere skal spise chips eller ikke i Skottland. Foto: Espen Hartvig / NTB scanpixVis mer

Ronny Deila kjemper mot en inngrodd skotsk fotballkultur. Han fyrer løs før torsdagens kamp mot Dinamo Zagreb.

Diett, fitness og mentalitet må endres for at Skottland skal tilbake i fotballtoppen, ifølge Deila.

- Dersom Skottland og Celtic ikke er klar for disse ideene, kan jeg reise hjem til Norge. Det er ikke noe problem, sa Deila ifølge The Times' skotske utgave.

- Det er ikke enkelt for en nordmann å si dette. Hadde Louis van Gaal kommet hit og sagt det samme, ville dere sittet og nikket anerkjennende. Men jeg kommer fra Norge der vi bare er gode på ski.

Sjokkert - Jeg blir irritert av å snakke om dette. Tror dere Andy Murray (skotsk tennishelt) spiser chips? Med en spiller som er tre-fire kilo for tung, kan du bare glemme å møte Cristiano Ronaldo. Det fysiske nivået der ute i toppklubbene er fenomenalt. Skal ikke vi prøve å komme dit?

- Jeg tror dere hadde blitt sjokkert over profesjonaliteten i klubber som Manchester City og Chelsea hvis dere hadde besøkt disse, sa Deila.

Han stikker ikke akkurat hodet i sanden.

Men Deila er avhengig av resultater. Får han det, vil Celtic-revolusjonen kunne gå mye av seg selv.

(NTB)