UNDER PRESS: Alle visste at Roy Hodgsons menn ville få det vanskelig i gruppespillet, men med to strake tap henger landslagsjobben uansett i en tynn tråd for Hodgson.Foto: EPA/SEBASTIAO MOREIRA/ NTB Scanpix
UNDER PRESS: Alle visste at Roy Hodgsons menn ville få det vanskelig i gruppespillet, men med to strake tap henger landslagsjobben uansett i en tynn tråd for Hodgson.Foto: EPA/SEBASTIAO MOREIRA/ NTB ScanpixVis mer

- Dersom fotballforbundet mener jeg ikke er rett mann, er avgjørelsen deres. Ikke min

Hodgson trekker seg ikke fra landslagsjobben.

Roy Hodgson avviser at han vil trekke seg etter VM. Alt tyder på at England ryker ut allerede i gruppespillet.

Nådestøtet kom trolig med 1-2-tapet mot Uruguay i går, i en kamp hvor Liverpools Luis Suárez ble avgjørende med sine to mål.

- Jeg har ingen intensjoner om å trekke meg. Jeg er veldig fornøyd med hvordan spillerne har svart på måten vi ønsker å jobbe på, sier den engelske landslagssjefen.

Den tidligere West Bromwich- og Liverpool-manageren må regne med mye kritikk etter to tapte VM-kamper.

- Jeg er svært skuffet, selvsagt, men føler ikke at jeg må trekke meg. På den annen side, dersom fotballforbundet ikke mener jeg er rett mann, er avgjørelsen opp til dem. Ikke meg, påpeker Hodgson.

England er avhengig av hjelp for å ta seg til åttedelsfinalen. For første gang har de tapt sine to første kamper i et VM.

- Våre sjanser er veldig små. Vi er avhengig av at Italia vinner sine to siste kamper og at vi slår Costa Rica med nødvendig antall mål. For å henge med så trengte vi et resultat mot Uruguay. Vi trengte seier, og det klarte vi ikke, sier Hodgson.

(NTB)