Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dersom han mener jeg er en idiot, kan han ikke si det

Klopp før EL-debut for Liverpool.

 LIVERPOOL-SJEF:  Jürgen Klopp.  Foto: NTB Scanpix
LIVERPOOL-SJEF: Jürgen Klopp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jürgen Klopp gleder seg til å lede Liverpool i flomlys i europacupen mot Rubin Kazan. - Det er min første hjemmekamp. Flomlys gir en helt spesiell stemning, sier Liverpool-manageren.

 Klopp innledet Liverpool-karrieren med 0-0 borte mot Tottenham. Første hjemmekamp i ligaen er mot Southampton søndag, men Anfield-debuten kommer torsdag kveld mot russisk motstand.

- Det er helt greit om folk ønsker å være mer høyrøstet enn de noensinne har vært, bare det er på en positiv måte. En spesiell atmosfære på Anfield er alltid velkommen, sier Klopp.

Da han overtok Liverpool ba han fansen om å snu fra tvil til tro. «Vi tror», svarte Liverpool-fansen med på et banner mot Tottenham.

- Jeg håper vi kan ta stemningen fra Anfield-tribunene inn i kampen, sier Klopp.

- Men vi må være tålmodige. Vi har en fordel av å spille hjemme, men jeg håper ingen håper vi skal lede 4-0 etter tre minutter.

Tyskeren var i godt humør da han møtte pressen onsdag. Han både beklaget sine lange svar overfor den russiske tolken, svarte plutselig på tysk etter å ha fått et spørsmål på tysk og gliste stadig da tolken jobbet seg utrettelig gjennom Klopps uttalelser.

Overtok Og da midtbanespilleren Lucas Leiva fikk spørsmål om hvordan det var å samarbeide med Klopp, grep manageren like godt inn.

- Dersom han mener jeg er en idiot, kan han ikke si det. Dere spør alltid spillerne om hvordan jeg er å jobbe med. Det er ingen vits, svarte Klopp før han ga Lucas beskjed om at det spørsmålet trengte han ikke svare på.

En russisk journalist ville ha svar på om russiske klubber hadde kommet med tilbud til Klopp, og om det er noe han har vurdert.

- Jeg tror ikke det. Ingen har sagt noe til meg (om russisk interesse). Etter Dortmund ville jeg ha en pause. Da ville jeg ikke vært interessert uansett. Nå er jeg her, og da trenger jeg ikke tenke på tilbud derfra. Det (Russland) er et flott land. Jeg har vært i St. Petersburg i forbindelse med en kamp.

Irritert Liverpool har slitt med skader i høst. Klopp kunne torsdag meddele at Daniel Sturridge ikke rekker Rubin-kampen, men bør kunne være aktuell til møtet med Southampton. Verken Christian Benteke, Roberto Firmino eller Dejan Lovren rekker kampen.

I tillegg er 18-åringen Jordan Rossiter, som spiller for England U19, ute, til Klopps store irritasjon:

- Jeg må snakke med noen (i Det engelske fotballforbundet). Det er ikke normalt at en 18-åring spiller tre kamper på fem dager. Det er ikke greit. Disse unge spillerne er vår framtid. Behandler vi dem som hester, får vi hester. Han spiller neppe før etter neste ligapause.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!