Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deschamps: - En seier som kom fra hjertet

Marseille opp i ryggen på Lille.

FEIRER: Marseilles nigerianske forsvarsspiller Taye Taiwo feirer etter at Marseille vant  2-1 Foto: Pascal Guyot, AFP
FEIRER: Marseilles nigerianske forsvarsspiller Taye Taiwo feirer etter at Marseille vant 2-1 Foto: Pascal Guyot, AFP Vis mer

Marseille nærmer seg serieleder Lille i fransk 1. divisjon etter søndagens 2-1-seier mot Montpellier.

Marseille utnyttet Lilles feilskjær fra lørdag kveld (1-1 mot Bordeaux), og med seieren over Montpellier er sørkystlaget kun ett poeng bak serielederen.

Taye Taiwo sikret seieren med sin straffescoring i det 82. minutt.

- Det var en seier som kom fra hjertet. Det var ikke lett, for Montpellier forsvarte seg meget bra. Med 25 minutter igjen ville alle mediene ha sagt at vi var tapere. 25 minutter senere er vi fortsatt med i kappløpet, sa Marseille-trener Didier Deschamps.

Etter en målløs første omgang våknet kampen til liv etter en drøy times spill. Olivier Giroud sendte vertene i føringen. Da så det stygt ut for Marseille, men fem minutter senere utlignet André-Pierre Gignac.

På slutten av kampen ble det noen dramatiske minutter. Marseille ble tildelt straffe, men begge lag ble redusert til ti spillere etter at Loïc Rémy og Abdelhamid El Kaoutari havnet i klammeri. Rémy fikk rødt kort etter at han slo mot El Kaoutari, som hadde holdt ham i en duell. El Kaoutari ble belønnet med sitt annet gule kort for forseelsen og måtte også forlate banen.

På grunn av bråket måtte Taye Taiwo vente flere minutter før han kunne ta straffesparket, men nigerianeren holdt hodet kaldt og sørget for 2-1 til gjestene.

Lagene møtes igjen i neste helgs ligacupfinale i Paris. Da er både Remy og El Kaoutari utestengt.

(NTB)

KLATRER: Marseille-trener Didier Deschamps gleder seg over at laget er med i toppen i Frankrike. Foto: Denis Charlet,   AFP PHOTO
KLATRER: Marseille-trener Didier Deschamps gleder seg over at laget er med i toppen i Frankrike. Foto: Denis Charlet, AFP PHOTO Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media