Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frankrikes VM-tropp tatt ut

Deschamps vraket franske stjerner

Verken Anthony Martial eller Alexandre Lacazette fikk plass i Frankrikes VM-tropp. Begge to er plassert på reservelista.

UTELATT: Alexandre Lacazette og Anthony Martial er begge utelatt fra Frankrikes VM-tropp i sommer. Foto: AP Photo/Martin Meissner/NTB scanpix
UTELATT: Alexandre Lacazette og Anthony Martial er begge utelatt fra Frankrikes VM-tropp i sommer. Foto: AP Photo/Martin Meissner/NTB scanpix Vis mer

Det ble klart da den franske landslagssjefen Didier Deschamps presenterte uttaket til sommerens fotball-VM i Russland. Martial (Manchester United) og Lacazette (Arsenal) vil kunne bli hentet inn om det oppstår skader før den endelige troppen sendes inn til FIFA 4. juni.

Dimitri Payet blir i alle fall ikke å se i VM. Marseille-stjernen gikk gråtende av banen da han tidlig måtte ut med en muskelskade i europaligafinalen mot Atlético Madrid onsdag.

- Payet var en seriøs kandidat til en plass i troppen. Det tar tre uker å lege en slik skade, og det er fare for at han slår den opp igjen, forklarte Deschamps.

Under 2016-EM spilte Payet fast på det franske laget som tok seg til finalen på hjemmebane. Han var også i aksjon i store deler av Frankrikes VM-kvalifisering. VM går også uten Arsenal-forsvareren Laurent Koscielny, som nylig pådro seg en avrevet akillessene.

Til gjengjeld er stjerner som Antoine Griezmann, Hugo Lloris, N'Golo Kante og Paul Pogba alle en del av Deschamps' tropp.

Frankrike er i gruppe med Danmark, Peru og Australia. VM starter 14. juni.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media