TAR GREP: Swansea-spiller Jonjo Shelvey er villig til å bruke mye penger for å gå ned i vekt. Foto: Scanpix
TAR GREP: Swansea-spiller Jonjo Shelvey er villig til å bruke mye penger for å gå ned i vekt. Foto: ScanpixVis mer

Desperat Premier League-stjerne med uvanlig grep for å gå ned i vekt

- Har alltid dratt på litt ekstra.

(Dagbladet): Til å være toppidrettsutøver har Swansea-spiller Jonjo Shelvey (23) lenge slitt med et par kilo for mye, noe bildene av magen hans viser. Derfor annonserer den engelske midtbanespilleren nå etter en egen kokk som er villig til å jobbe syv dager i uka for å sikre ham et sunt kosthold.

Shelvey er også villig til å betale relativt godt for de tøffe arbeidsvilkårene. I annonsen står det at lønna vil være på over 800 000 kroner i året, med mulighet for bonuser.

- Du må også ha et stort repertoar innenfor forskjellige typer mat. Som en privat kokk trenger du også erfaring og kunnskap om sportsdietter, helse og «høyprestasjons»-måltider. Måltidene må være vel balanserte og dietten variert, lyder jobbeskrivelsen.

- Vil prøve alt Ifølge engelske Mirror er annonsen lagt ut av en person nær Shelvey. 23-åringen innrømmer imidlertid at han er desperat etter å gå ned i vekt.

I tillegg til å ansette en egen kokk, har han også lagt inn ekstra treningsøkter i sommer.

- Jeg har jobbet med en personlig trener i hele sommer for å bli klar til sesongen, sier Shelvey og forklarer hvorfor:

- Jeg har alltid dratt på litt ekstra vekt sammenlignet med andre spillere. Det kommer en kokk som vil bo med familien min og lage mat for oss. Jeg er ute etter å gjøre alt riktig.

Viktig brikke Til tross for noen kilo for mye spilte Shelvey en viktig rolle i Swanseas historiske 2014/2015-sesong. Det walisiske laget kom på 8.plass, noe som er Swanseas beste Premier League-plassering noen sinne og klubbens beste i toppdivisjonen på 33 år.

Shelvey figurerte i totalt 31 kamper, hvor han til sammen scoret tre ganger og produserte fem målgivende pasninger.

Swansea sesongåpner borte mot regjerende seriemester Chelsea 8. august. Det er én uke etter at søknadsfristen til å bli Shelveys nye kokk løper ut.