Paul Scholes frykter United taper kampen om Haaland:

- Desperat

Klubblegenden Paul Scholes mener Erling Braut Haaland er det perfekte spissvalget for Manchester United. Men han frykter at stjernespissen ender opp hos naboen.

SLÅTT UT: Champions League-eventyret til turneringens toppscorer, Erling Braut Haaland stoppet i kvartfinalen onsdag. Foto: REUTERS/Ina Fassbender
SLÅTT UT: Champions League-eventyret til turneringens toppscorer, Erling Braut Haaland stoppet i kvartfinalen onsdag. Foto: REUTERS/Ina Fassbender Vis mer
Publisert

Scholes snakker om Haaland i et eksklusivt intervju med Talksport , og han legger ikke skjul på at han gjerne skulle sett den norske 20-åringen ikledd den røde United-trøya.

Om Scholes får det som han vil, gjenforenes Haaland med sin tidligere trener Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford.

- Han har det forholdet med Ole, og vi vet alle hvor god han er, sier den tidligere midtbanestjernen og fortsetter:

- United er desperat etter en nummer 9, en klar midtspiss. Haaland ville vært det perfekte valget. Selvfølgelig ville han det.

PARODI: Denne parodien på Erling Braut Haaland går viralt i sosiale medier. Tiktok: @chillimcfreund Vis mer

Det er ventet at flere klubber kaster seg inn i kampen om Haalands signatur dersom det blir aktuelt for ham å forlate Borussia Dortmund allerede til sommeren. Mesterligaforliset mot Manchester City onsdag gjorde det iallfall ikke mer sannsynlig at Haaland blir.

Hans far Alfie Haaland og agent Mino Raiola skal nylig ha hatt samtaler med både Real Madrid og Barcelona. Scholes frykter dessuten at Manchester City, som pappa Haaland spilte for i tre sesonger, kan være en aktuell arbeidsgiver for den ettertraktede spissen.

- Det er et par andre klubber som kan være med her. Du må tenke på faren hans også, med den City-koblingen han har. Den kan være sterk i denne sammenhengen.

- Men la oss se. Jeg krysser fingrene for at dersom han flytter, så kommer han til den røde delen av Manchester, sier Scholes.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer