Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Desperate Liverpool må betale dyrt for å hente egen spiller allerede nå

Store navn på årets første ryktebørs.

ØNSKET ALLEREDE NÅ: Divock Origi (t.h) skal opprinnelig bli Liverpool-spiller til sommeren, men dersom Liverpool blar opp 54 millioner norske kroner kan han komme allerede i januar. Her er 19-åringen i duell med Evertons Philip Jagielka. Foto:  AFP / PHILIPPE HUGUEN / NTB Scanpix
ØNSKET ALLEREDE NÅ: Divock Origi (t.h) skal opprinnelig bli Liverpool-spiller til sommeren, men dersom Liverpool blar opp 54 millioner norske kroner kan han komme allerede i januar. Her er 19-åringen i duell med Evertons Philip Jagielka. Foto: AFP / PHILIPPE HUGUEN / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Overgangsvinduet i de store ligaene i europeisk fotball har åpnet igjen. Helt fram til 31. januar er det mulig å kjøpe og selge spillere, og det er knyttet stor spenning rundt flere europeiske storklubber.

Vil Liverpool hente en ny spiss? Er Manchester United-manager Louis van Gaal fornøyd med de forsvarsspillerne han har til rådighet? Etter at både Rafael og Luke Shaw pådro seg skader i FA-cupkampen mot Yeovil, står United uten rene vingbacker før helgas ligakamp mot Southampton.

Fabio Borini bestemte seg for å bli i Liverpool for å kjempe om spissplassen, men har fått begrenset med spilletid denne sesongen. Nå kan italieneren være nøkkelen til å få West Bromwich-spiss Saido Berahino til Anfield. Lokalavisa Liverpool Echo hevder at Liverpool er villige til å betale 23 millioner pund for 21-åringen, men først ønsker altså Liverpool-manager Brendan Rodgers å selge Fabio Borini.

Liverpool skal være desperate etter å hente inn en ny spiss i januar. Lille-spiller Divock Origi skal egentlig ikke komme før til sommeren, men franske L`Equipe melder at det kan bli aktuelt å hente inn 19-åringen allerede nå. Da må Liverpool i så fall betale en kompensasjon på 6 millioner euro i tillegg til de opprinnelige 13 millionene klubbene ble enig om i sommer.

Kjemper om spillere Arsenal ønsker på sin side ifølge The Telegraph å hente tidligere Manchester United-spiller Paul Pogba. Det er ventet at London-klubben vil få kamp av gamleklubben Manchester United, samt Chelsea og Manchester City, om ungguttens signatur.

ØNSKET AV FLERE: Chelseas Petr Cech. Foto:  AFP / GLYN KIRK / NTB Scanpix
ØNSKET AV FLERE: Chelseas Petr Cech. Foto: AFP / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer

Daily Express melder på sin side at Manchester United og Chelsea kan få Real Madrid-spiller Raphael Varane, dersom de blar opp 20 millioner pund. Franskmannen sliter med å få spille fast i den spanske storklubben, som ønsker å satse på talentet Nacho fra eget akademi.

Petr Cech er kanskje den beste keeperen i Europa som sitter på benken. Det mangler ikke på klubber som ønsker Chelsea-spillerens signatur, og en av dem er naborival Arsenal. José Mourinho melder at den overgangen aldri blir aktuell. Cechs agent sier likevel ifølge Daily Star at klubben «burde prøve» å hente sisteskansen.

Samme avis melder at manchester City-manager Manuel Pellegrini ænsker å hente Schalke 04s Julian Draxler.

PSG vil handle Den franske storklubben Paris Saint-Germain har ikke gitt opp å få Lionel Messi til Frankrike. Ifølge franske L`Equipe er de villige til å bla opp hele 250 millioner euro for stjernespilleren.

Det er ikke det eneste ryktet som knyttes til PSG. Avisa Le Figaro melder at Paris-klubben også ønsker å hente Cristiano Ronaldo. Agenten Jorge Mendes melder imidlertid at det er «umulig».

KAN FORLATE REAL MADRID: Raphael Varane (t.v). Foto: EPA/KHALED ELFIQI/NTB Scanpix
KAN FORLATE REAL MADRID: Raphael Varane (t.v). Foto: EPA/KHALED ELFIQI/NTB Scanpix Vis mer