Desperate Luton tryglet Liverpool om penger

Men fikk nei av cupmotstanderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er en kriserammet klubb som tar imot Liverpool i dagens 3. runde av FA-cupen. Luton Town spilte så seint som i 1992 på det øverste nivået i England, men ligger nå på nedrykksplass i League 1.

Og enda verre: Klubben står på konkursens rand, taper over fire millioner kroner månedlig og er satt under administrasjon.

De siste ni ukene har spillerne bare mottatt to og en halv ukelønn, og i desember donerte manager Kevin Blackwell sin egen lønn til de unge spillerne i klubben. Lønningene for A-lagsspillerne ligger på mellom 175 og 400 pund i uka.

Kontrastene er med andre ord enorme til dagens motstander.

Mini mot Rolls-Royce

På grunn av den akutte økonomiske situasjonen, gikk Luton så langt som å henvende seg til Liverpool med bønn om en hjelpende hånd, skriver The Times og en rekke engelske medier i dag.

Premier League-giganten ble bedt om å avse sine billettinntekter til dagens oppgjør på Kenilworth Road, som tar rundt 10 000 tilskuere. Av billettpengene går vanligvis 45 prosent til hjemmelaget, 45 prosent til bortelaget og 10 prosent til FA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer