BEKLAGER: Wigans Antolin Alcaraz sier han ikke mente å treffe Richard Stearman med spyttet sitt.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
BEKLAGER: Wigans Antolin Alcaraz sier han ikke mente å treffe Richard Stearman med spyttet sitt.Foto: SCANPIX/AP/Jon SuperVis mer

- Dessverre traff spyttet mitt brystet hans

Utestengte Alcaraz beklager - men hevder han bommet.

Wigan-midtstopper Antolin Alcaraz (29) har rykket ut og unnskyldt seg for spyttklysa han sendte mot Wolverhamptons Richard Stearman.

Paraguayanske Alcaraz mistet besinnelsen mot slutten av søndagens oppgjør i engelsk eliteserie der Wigan tapte 1-3. 29-åringen innrømmer at frustrasjonen tok overhånd, men hevder at han forsøkte å spytte ned på bakken.

- Jeg vil gjerne beklage mine handlinger i kampen mot Wolverhampton Wanderers forrige søndag. Jeg beklager til alle som er knyttet til vår fotballklubb og ble fornærmet og opprørt over mine handlinger. Jeg reagerte galt etter å ha blitt provosert, men jeg mente aldri å spytte på en motstander, sier Alcaraz i en melding på Wigans nettsted.

- Jeg hadde en konfrontasjon med Christophe Berra, og ønsket å vise min frustrasjon ved å spytte på bakken ved siden av ham. Det var min måte å svare på utskjellingen jeg fikk.

- Som dere kan se av TV-bildene traff dessverre traff spyttet mitt brystet til Richard Stearman, og jeg beklager dette overfor ham, sier Alcaraz.

Midtstopperen er ilagt tre kampers karantene for opptrinnet.

(NTB)