- Det alle lurer på er: Hva blåste egentlig dommerne for?

Kunne hindret Norge - Sverige.

SNYTT: Sverige misset og røk 29-30 i forrige EM-kamp mot Montenegro. I sluttsekundene ble Sverige snytt for scoring - og den scoringen hadde gjort at Norge ikke hadde vært semifinalemotstander i kveld. Foto: EPA/ANTONIO BAT
SNYTT: Sverige misset og røk 29-30 i forrige EM-kamp mot Montenegro. I sluttsekundene ble Sverige snytt for scoring - og den scoringen hadde gjort at Norge ikke hadde vært semifinalemotstander i kveld. Foto: EPA/ANTONIO BAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Sverige kl. 20.30

BUDAPEST (Dagbladet): Norge og Sverige møtes til semifinale i håndball-EM i kveld. Og det var dramatikk den avgjørende kampen for svenskene før de sikret semifinalebilletten.

Sverige lå under 29-30 med sekunder igjen av kampen. De trengte bare uavgjort for å vinne gruppa. Så banket plutselig Ulrika Ågren ballen i mål etter innspill til linjespilleren - men dommerne blåste og annullerte målet. Svenskene raste etter avgjørelsen som i verste fall kunne fratatt dem semifinalebilletten. Ingen skjønte hva dommerne blåste for.

- Det var en vanvittig og spesiell situasjon, sier Ågren til Dagbladet før dagens semifinale.

Nerver Men heldigvis gikk resultatet i Frankrike - Nederland svenskenes vei. Dermed ble de nummer to i gruppa - bak Montenegro - og de fikk Norge som motstander i semifinalen.

- Det alle lurer på er: «Hva blåste egentlig dommerne for?» spør Ågren.

- Ja, hva mener du?

- Det var jo egentlig ingen takling - og dommerne må ha blåst for overtramp på linja. Men tv-bildene viste klart at foten min var 20 centimeter på rett side. Det var helt utrolig, men heldigvis gikk det vår vei likevel. Vi var dritnervøse alle sammen, sier Ågren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer