Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det aller meste har gått pent for seg

15 000 feiret i Drammen, uten noe særlig bråk.

FOLKSOMT PÅ SØNDAG:: Godset-fansen jubler for gullmedalje under gullfesten på torget i Drammen. Strømsgodset slo Haugesund 4-0 i sesongens siste serierunde og vant Tippeligaen 2013 sammenlagt.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FOLKSOMT PÅ SØNDAG:: Godset-fansen jubler for gullmedalje under gullfesten på torget i Drammen. Strømsgodset slo Haugesund 4-0 i sesongens siste serierunde og vant Tippeligaen 2013 sammenlagt. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Seriemester Strømsgodset ble hyllet av rundt 15.000 supportere i Drammen søndag kveld.

Strømsgodset sikret sitt første seriegull siden 1970 da Haugesund ble slått 4-0. Rosenborg endte ett poeng bak og måtte nøye seg med sølv.

Da seriegullet var sikret, løp hundrevis av Godset-supportere ut på banen på Marienlyst stadion for å juble sammen med spillerne. Gullfeiringen fortsatte i byen utover kvelden og natten.

Ifølge politiet gikk det stort sett uten problemer, skriver Drammens Tidende.

- Det har vært en svært folksom søndags kveld i Drammen. Det aller meste har gått pent for seg. Det er jo en positiv feiring, og da blir det sjelden mye trøbbel og slåssing, sier politiførstebetjent Erik Gunnerød til lokalavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media