- Det andre målet vårt var en «skandale»

Chelsea med trygg seier uten målmaskin Diego Costa.

AMPERT:  Det gikk en kule varmt for flere da Cesar Azpilicueta ble utvist. Foto: NTB Scanpix
AMPERT: Det gikk en kule varmt for flere da Cesar Azpilicueta ble utvist. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cesc Fàbregas scoret sitt første seriemål for Chelsea i 2-1-seieren borte mot byrival Crystal Palace lørdag. Blåtrøyene virker ustoppelige i Premier League.

Spanjolen la på til 2-0 seks minutter etter sidebytte. Målet skulle vise seg å bli helt avgjørende for Chelsea, som fortsatt topper tabellen fem poeng foran tittelforsvarer Manchester City.

- Mitt lag gjorde en fantastisk prestasjon. Fra første minutt gjorde vi det vi ønsket å få til, som var å holde på ballen og bruke den til å kontrollere kampen. Det andre målet vårt var en «skandale». Det var helt utrolig bra utført, sa Chelsea-manager José Mourinho ifølge BBC etter kampen.

Gjestene kunne tidlig juble på Selhurst Park i Sør-London. Etter bare seks minutter banket Oscar et frispark i venstre kryss. Et vakkert mål av brasilianeren og en perfekt start for Chelsea.

To røde kort Men Crystal Palace lot seg ikke stresse av kalddusjen. Fraizer Campbell skapte mange problemer for bortelagets forsvarere og hadde flere sjanser til å gjøre 1-1. Etter 12 minutter lobbet han først ballen på nettaket, mens han like etter avsluttet forbi lengste stolpe. 27-åringen lyktes til slutt, men 1-2-reduseringen i det 90. minutt kom for sent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer