FÅR STØTTE: Presidenten i Det asiatiske fotballforbundet (AFC), Sheikh Salman, ga fredag sin støtte til Michel Platini i presidentvalget i FIFA i februar. Foto: Patrick B. Kraemer/Keystone/AP
FÅR STØTTE: Presidenten i Det asiatiske fotballforbundet (AFC), Sheikh Salman, ga fredag sin støtte til Michel Platini i presidentvalget i FIFA i februar. Foto: Patrick B. Kraemer/Keystone/APVis mer

Det asiatiske fotballforbundet støtter Platini

FIFA-valg i februar.

Presidenten i Det asiatiske fotballforbundet (AFC), Sheikh Salman, ga fredag sin støtte til Michel Platini i presidentvalget i FIFA i februar.

Sheikh Salman Bin Ebrahim Al Khalifa av Bahrain mener franskmannen er den beste kandidaten til det ledige vervet i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

- FIFA trenger et lederskap med erfaring, visdom og evnen til å få tilbake stabiliteten i FIFA. Platini har disse karakteristikkene og har en ambisiøs visjon om å fornye troen på organisasjonen, sa Sheikh Salman fredag.

Tillitserklæringen fra den asiatiske fotballpresidenten kan skaffe Platini viktige stemmer, spesielt siden sørkoreanske Chung Mong-joon stiller i valget. Avstemmingen holdes 26. februar.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram