Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det begynte med bin Laden og slutter med bin Laden

Andrea Pirlo oppsummerer Milan-karrieren.

FERDIG I MILAN? Andrea Pirlo ryktes å være på vei bort fra Milan. Juventus skal være interessert i 31-åringen. Foto: EPA / CIRO FUSCO / Scanpix
FERDIG I MILAN? Andrea Pirlo ryktes å være på vei bort fra Milan. Juventus skal være interessert i 31-åringen. Foto: EPA / CIRO FUSCO / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Milan feiret sitt første ligagull på syv år da de forrige helg fikk det ene poenget de trengte borte mot Roma.

Nå skal gjenomsnittsalderen i klubben ned, og flere av klubbens eldre spillere skal være på vei bort fra klubben.

Andrea Pirlo (31) er en av de som kan være på vei bort. Midtbane-eleganten skal være ønsket av Juventus, men er også i diskusjoner med Milan om en ny kontrakt.

- Jeg kunne vært i Milan i ti år til dersom det var en plass for oss i den eldre garden. Jeg kommer imidlertid ikke til å bli værende for hvilken som helst pris, sier Pirlo til Corriera Della Sera ifølge Aftonbladet.

Han debuterte, 21 år gammel, mot Bate Boristov i UEFA-cupen. Kampen ble utsatt på grunn av angrepene på World Trade Center 11. september, 2001.

- Jeg husker at jeg var litt redd for å fly dit. Det har gått ti år, og nå har de tatt Osama Bin Laden. Med Milan tok jeg samme vei: Jeg begynte med bin Laden og slutter med bin Laden, sier han.

BLE TATT: Ti år etter angrepene på World Trade Center ble Osama bin Laden tatt av amerikanske soldater. Foto: AP Photo / Scanpix
BLE TATT: Ti år etter angrepene på World Trade Center ble Osama bin Laden tatt av amerikanske soldater. Foto: AP Photo / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media