Casper Ruud

Det beste er det vi ennå ikke har sett

Casper Ruud tar stadig nye skritt og starter French Open som nummer 25 i verden. Grusen på Roland Garros kan bli 21-åringens lekegrind.

EN DREPENDE FOREHAND: Casper Ruud (21) har en forehand på topp nivå i verden. Den var ikke der den skulle være i semifinalen i Hamburg lørdag ettermiddag. Akkurat som serven ikke var der, alt på grunn av en sliten og vond skulder. Nå står Paris for tur. Det er på Roland Garros Casper Ruud ser framtiden sin. Foto: Cathrin Mueller, Reuters/NTBScanpix
EN DREPENDE FOREHAND: Casper Ruud (21) har en forehand på topp nivå i verden. Den var ikke der den skulle være i semifinalen i Hamburg lørdag ettermiddag. Akkurat som serven ikke var der, alt på grunn av en sliten og vond skulder. Nå står Paris for tur. Det er på Roland Garros Casper Ruud ser framtiden sin. Foto: Cathrin Mueller, Reuters/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NÅR FØLELSEN ETTER et semifinaletap i Hamburg er den av nedtur, er konklusjonen på oppkjøringa inn mot French Open veldig mye bedre enn den slitne og vonde skuldra som hemmet Casper Ruud mot russeren Andrej Rublev (4-6, 2-6).

Casper Ruud skaper forventninger fordi han er god.

På grus er han blitt en av de beste spillerne i verden.

I et intervju på Eurosport.no sier Mats Wilander, tre ganger vinner i Paris, at han ser på nordmannen som en framtidig vinner på Roland Garros.

Det er ikke for å være høflig.

DEN UTGAVEN AV Casper Ruud som kommer til Roland Garros 2020 er veldig mye bedre enn han som dro derfra for 16 måneder siden. I mai 2019 var nummer 63 på verdensrankingen. Når den oppdaterte lista foreligger denne mandagen vil han være nummer 25.

Det er en forbedring på 38 plasser siden sist, alt på grunn av den første turneringsseieren i Buenos Aires (ATP 250) og de tre andre semifinalene 21-åringen har spilt seg fram til.

Den største mot Novak Djokovic (33) i Roma i forrige uke (ATP 1000 Masters).

Den siste mot Andrej Rublev i Hamburg lørdag ettermiddag (ATP 500).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer