Nicklas Bendtner er ikke lenger fredet i RBK

Det beste for Rosenborg er om Nicklas Bendtner blir solgt

Rosenborg har en bedre framtid uten Nicklas Bendtner. Da sier det seg selv at klubben håper på salg i juli.

VM-AKTUELL: Rosenborgs Nicklas Bendtner ble skadd mot Brann og skal etter planen snart til VM: Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
VM-AKTUELL: Rosenborgs Nicklas Bendtner ble skadd mot Brann og skal etter planen snart til VM: Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Da Nicklas Bendtner (30) kom til Rosenborg i mars 2017 handlet alt om å få til en best mulig inngang for spilleren med ekstremt potensial og altfor lite spilletid de fem siste åra.

Nå, etter 40 kamper for Norges største og akkurat nå nest beste fotballklubb, handler alt om å få til en best mulig utgang.

Nicklas Bendtner, med avtale om å spille når han er frisk, er ikke lenger fredet på Lerkendal.

I tillegg er han veldig dyr.

PÅ PLASS HOS Åge Hareide og den danske landslagstroppen i Helsingør kjemper Nicklas Bendtner denne uka en kamp for å bli VM-klar etter lyskeskaden han pådro seg mot Brann søndag kveld. Ut fra den umiddelbare diagnosen og de uttalelsene Rosenborgs medisinske koordinator, Haakon Schwabe, ga søndag kveld, er sannsynligheten stor for at han klarer det.

PÅ LERKENDAL KRYSSER man fingrene for at så skjer. Ikke bare fordi det tilfaller FIFA-midler per hode på alle klubber med spillere i VM, men fordi det vil være hyggelig for Nicklas Bendtner å få være med Danmark til Russland. Såpass raus må man være. Men i ærlighetens navn, også fordi det mest sannsynlig vil gjøre salget de ønsker seg i sommervinduet lettere å gjennomføre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer