- Det beste gule kortet jeg har fått noensinne

Celtic-kapteinen forklarer gesten mot Diouf.

PROVOKASJON:  Scott Brown bråsnudde seg mot El-Hadji Diouf så fort han så langskuddet fly inn til 2-2. Celtic-kapteinen måtte dras vekk av lagkameratene. Foto:  REUTERS/David Moir
PROVOKASJON: Scott Brown bråsnudde seg mot El-Hadji Diouf så fort han så langskuddet fly inn til 2-2. Celtic-kapteinen måtte dras vekk av lagkameratene. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sjekk 2-2-målet og den påfølgende feiringen HER.

(Dagbladet): Å feire et mål rett opp i ansiktet på motstanderen blir normalt ikke betraktet som god sportsånd.

Celtic-kaptein Scott Brown har derimot fått mange klapp på skuldra etter sin provoserende gest mot Rangers' leiesoldat El-Hadji Diouf sist søndag. Slike feiringer belønnes så godt som alltid med gult kort, og Brown var intet unntak.

Men han innrømmer at han sjelden har hatt så lett for å akseptere å havne i dommerens bok.

- Feiringen var strålende, og jeg angrer ikke i det hele tatt. Det er det beste gule kortet jeg har fått i hele mitt liv. For å være ærlig skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg fikk kort, for jeg sto bare stille og sa ikke et ord. Jeg snudde meg bare rundt, og der sto han rett foran meg, sier Brown til Daily Record - og får det nesten til å høres ut som om han ble overrasket over at Diouf sto akkurat der.

- Jeg prøvde ikke å få ham til å klikke sånn at han skulle bli utvist. Jeg tenkte ikke at han kunne komme til å spytte meg i ansiktet heller, ettersom han har fått nok trøbbel på grunn av slike ting tidligere. I mine øyne var det bare litt erting, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer