- Det beste jeg har sett av et norsk lag

LSK-sjef på tribunen da Godset banket VIF.

• VIF-Grindheim etter hjemmetapet: - Det er en skandale av oss

- Det beste jeg har sett av et norsk lag, sa Lillestrøm-trener Magnus Haglund etter å ha sett Strømsgodset smadre Vålerenga på Ullevaal i helgen.

Haglund var seierherre og deltaker da LSK slo Brann 2-0 søndag. Lørdag var han bare tilskuer da Strømsgodset banket Vålerenga 3-0.

- Det er det beste jeg har sett av et norsk lag i år. Ferdighetene, overgangene, jeg tenker på alt, sa svensken om laget som Lillestrøm møter i Drammen søndag.

Så gikk han ett skritt videre:

- Jeg har vel egentlig ikke sett noe bedre spill av et norsk lag i løpet av mine snart halvannet år i norsk fotball. Vi drar dit som «underdogs», men vi skal kjempe, sa Haglund til NTB etter kampslutt søndag.

Han er en sindig trener og ikke av typen som vanligvis «snakker opp» neste motstander.

OVERGANGENE, FERDIGHETEN: LSK-Haglund likte det han så av Ronny Deilas mannskap på Ullevaal. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
OVERGANGENE, FERDIGHETEN: LSK-Haglund likte det han så av Ronny Deilas mannskap på Ullevaal. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

For ordens skyld: Godset er i øyeblikket nummer fire på tabellen, Lillestrøm er nummer fem.

Søndag ble Haglund fra Halmstad, samme by som AaFK-trener Jan Jönsson kommer fra, belønnet med trampeklapp fra LSK-fansen.

Det er ikke dagligdags. Til det har hjemmestatistikken vært for svak. «Fort Åråsen» har definitivt ikke vært ferdigbygd.

- Vi pisket på i pausen. Det var «all in», sa LSK-treneren om pausepraten som tydeligvis virket søndag. LSKs første halvtime av annenomgangen var sterk og avgjørende.

(NTB)