- Det beste løpet jeg har gjort

Vukicevic satte «motvindrekord».

- Det verste jeg har vært ute for, og det beste løpet jeg har gjort, sa Christina Vukicevic etter å ha satt «motvindrekord» da hun var med å åpne nye Stavanger stadion onsdag.

Med 13,64 i 3,9 sekundmeters motvind ble det annenplass i Stavanger Games på snart 20 år gamle Christina, som nå gleder seg stort til Bislett Games fredag.

- Jeg holder på å fryse i hjel. Det var like ille hele veien, men jeg slo innendørsverdensmesteren. Jeg kom hit og håpet på en fjerde- eller femteplass. Når jeg blir nummer to i dette selskapet, kan jeg trygt si det er det beste løpet jeg har gjort, sa hun.

- Jeg trodde aldri det skulle være mulig for meg å løpe under 14 sekunder i så kraftig motvind. Virkelig supert, og jeg gleder meg også over veldig presise hekkepasseringer, strømmet det ut av storfornøyde Christina, som slo den irske gullvinneren fra innendørs-VM, Derval ORourke, med 5/100 sekund.

Hun måtte melde pass til kanadiske Angela Whyte, som vant 100 meter hekk på 13,47.

(NTB)

GODT LØP: Christina Vukicevic (t.v.) og Adrianna Lamalle i aksjon på 100 meter hekk under det internasjonale friidrettsstevnet i Stavanger. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
GODT LØP: Christina Vukicevic (t.v.) og Adrianna Lamalle i aksjon på 100 meter hekk under det internasjonale friidrettsstevnet i Stavanger. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix Vis mer