Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det beste som kunne skjedd ham

Keegan om Gazza-innleggelsen.

(Dagbladet.no): Paul Gascoigne har skapt overskrifter helt siden han slo gjennom som fotballproff - og lenge var stort sett positive, sportslige saker «Gazza» ble forbundet med.

Fotballen mestret han til fulle, men mye annet har gått galt. Som da han skulle forsøke seg som skopusser for nåværende Newcastle-manager Kevin Keegan.

- Han hadde ansvaret for skoene mine da jeg var spiller her i 1983-1984 - og den jobben mestret han ikke veldig godt, forteller Keegan, som røper at Gazza mistet skoene hans.

Siden var det andre som pusset Gazzas sko. Men da karrieren tok slutt, havnet han på skråplanet. Stadige oftere havnet han i nyhetsbildet med negativt fortegn.

Denne uka ble 40-åringen ble arrestert og tvangsinnlagt på psykiatrisk klinikk.  

- Etter å ha snakket med faren og søstera hans, er jeg sikker på at dette er det beste som kunne ha skjedd ham, sier Keegan.

MYE MOTGANG: Paul Gascoigne hadde et gudsbenådet fotballtalent, men utafor fotballbanen har han opplevd mange nedturer. Foto: OWEN HUMPHREYS/EPA/SCANPIX
MYE MOTGANG: Paul Gascoigne hadde et gudsbenådet fotballtalent, men utafor fotballbanen har han opplevd mange nedturer. Foto: OWEN HUMPHREYS/EPA/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media