VINNERLAG: Norwich-spillerne feirer scoringen til Anthony Pilkington. Norske Alexander Tettey startet kampen for de gule mot Sunderland. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood
VINNERLAG: Norwich-spillerne feirer scoringen til Anthony Pilkington. Norske Alexander Tettey startet kampen for de gule mot Sunderland. Foto: AFP PHOTO/Olly GreenwoodVis mer

- Det beste vi har prestert i år

Tettey og Norwich vant mot Sunderland.

• Norwich - Sunderland 2-1

(Dagbladet): Alexander Tettey og Norwich står med åtte kamper uten serietap etter 2-1-seier mot Sunderland, og gultrøyene framstår som et vinnerlag.

På hjemmebane har Norwich fire seire på rad.

Sunderland er i elendig form og har bare én seier på de ni siste kampene, og mannskapet til Martin O'Neill ligger rett over nedrykksstreken.

I kveld ble det en ny smell for de rød-hvite og de tapte 2-1 etter scoringer av Anthony Pilkington og Sebastien Bassong. Craig Gardner scoret for Sunderland.

Alexander Tettey spilte hele kampen for Norwich.

- Det er en drøm. Det gjelder for alle gutta på laget. Vi fortsetter å plukke poeng og vi er veldig glade, sier Tettey til TV 2.

- Jeg jobber knallhardt for å spille og må sørge for å holde meg inne på laget. Første omgang er kanskje det beste vi har prestert i år, sier Tettey.

God Norwich-start
Norwich startet kampen best, og fikk en tidlig scoring. Et frispark ble slått inn i feltet etter åtte minutter, og havnet etter hvert hos stopper Sébastien Bassong som kriget inn 1-0.

Anthony Pilkington doblet ledelsen etter 36 minutter. En lang ball ble slått i bakrommet, og spissen løp fra Sunderland-forsvaret.

Kantspilleren dro seg fri, og la ballen forbi keeper Simon Mignolet til 2-0.

Rett før pause banket Sunderland-spiller Craig Gardner til fra 20 meter, og ballen snek seg i det lengste hjørnet til 2-1, og O'Neills gutter kunne gå til pause med et håp om poeng.

Kjempemiss av Sunderland
Sunderland startet best etter pause, men Norwich var nærmest scoring rett etter sidebytte. Pilkington kunne blitt tomålsscorer ti minutter ut i 2. omgang, men en god keeper i Mignolet reddet skuddforsøket fra rundt 20 meter.

Etter 58 minutter fikk Sunderlands Matthew Kilgallon en gedigen mulighet til å utlikne. Et frispark fra 25 meter smalt i Norwich-stolpen og returen havnet rett i beina til stopperen som fra fem meter skjøt over det åpne målet. En forferdlig svak avslutning.

Sunderland skapte flere store sjanser i 2. omgang, og innbytter Connor Wickham satte en retur i mål et kvarter før full tid, men scoringen ble annullert for offside.

Det kom ingen flere mål på Carrow Road, og Tettey og Norwich er oppe på 12. plass på tabellen - med like mange poeng som Liverpool på plassen over.