- Det betyr ikke noe at det er tittel nummer 20

Superveteran Roar Strand (39) synes det viktigste er at Rosenborg vinner igjen.

KLAR FOR NY JUBEL: I kveld kan Rosenborg sikre seg seriegullet for sesongen 2009, hvis de slår Tromsø. Roar Strand vil i så fall vinne sin 20. tittel med trønderklubben. Foto: Tom E. Østhuus
KLAR FOR NY JUBEL: I kveld kan Rosenborg sikre seg seriegullet for sesongen 2009, hvis de slår Tromsø. Roar Strand vil i så fall vinne sin 20. tittel med trønderklubben. Foto: Tom E. Østhuus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Følg Rosenborg - Tromø direkte på dagbladet.no i kveld klokka 20.45.

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet): Trønderne tar imot Tromsø hjemme på Lerkendal i kveld til hengekamp. Tre poeng vil gi Rosenborg klubbens første seriegull siden 2006 — og det vil være Roar Strands 15. seriemesterskap og pokal nummer 20 (inkl. fem cupmesterskap).

— For meg betyr det ikke noe at det er nummer 20. Det viktigste er at laget får anerkjennelse, sier Strand til Dagbladet.

«La opp» i 2008Undertegnende intervjuet Roar Strand på Brakka i desember for snaue to år siden. Da kunngjorde Strand gjennom Dagbladet at han hadde bestemt seg for at — endelig — etter 2008-sesongen var det ugjenkallelig slutt.

— Det sier seg vel selv når en er i den alderen, sa den gang 37 år gamle Roar Strand.

Han var allerede da enig med klubben om at han skulle bli ungdomstrener fra 2009. Men istedenfor å avslutte en juniorsesong på en grusbane i Trøndelag, vil Roar Strand i kveld sannsynligvis stå der igjen.

Med nok en seriepokal over hodet på et Lerkendal i festrus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer