- Det betyr svært mye

Tottenham er semifinaleklar i den gjeveste europacupen for første gang på 57 år. Den bragden tar tid å synke inn hos spillerne og manager Mauricio Pochettino.

FORNØYD: Mauricio Pochettino. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: Mauricio Pochettino. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag tapte Tottenham 3-4 borte mot Manchester City etter en heidundrende mesterligakamp, men med 4-4 sammenlagt gikk London-laget videre takket være bortemålsregelen.

Spurs-gleden var enorm etterpå. Pochettino føler likevel ikke at klubben har tatt innover seg betydningen av det som skjedde i Manchester.

– Det betyr svært mye, men det har bare ikke gått opp for oss ennå. Vi er fortsatt i en drøm og lever i en boble, sier argentineren ifølge Sky Sports.

– Vi følte på gleden til supporterne våre og fikk med oss meldingene fra familie og venner, men siden vi er så konsentrerte og opptatt med å forberede oss til lørdag, har vi ikke tillatt oss selv å kjenne etter og leve i virkeligheten vi er i, legger han til.

Møtes igjen

Pochettino mener det kan være positivt at spillerne hans ikke rakk å ta skikkelig av etter Champions League-eventyret mot Manchester City. Allerede lørdag møtes lagene på nytt på samme arena. Da er det poeng i Premier League som står på spill.

– Vår jobb nå er å være konsentrerte og prøve å bli klare til lørdag. Selvsagt er vi glade og stolte, men det gjenstår fortsatt mye jobb igjen før sesongen er over, sier Pochettino.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer