- Det ble mange historier, men egentlig var det veldig negativt

Helenius om situasjonen som ble en snakkis i England.

SHORTSEN FALT: Danske Nicklas Helenius fikk en kjempesjanse for Aston Villa mot Tottenham i slutten av september, men Jan Vertonghen rev ham i shortsen. Nå forteller Helenius om den komiske situasjonen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
SHORTSEN FALT: Danske Nicklas Helenius fikk en kjempesjanse for Aston Villa mot Tottenham i slutten av september, men Jan Vertonghen rev ham i shortsen. Nå forteller Helenius om den komiske situasjonen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLISVis mer

(Dagbladet): Danske Nicklas Helenius (22) sto for en av de store snakkisene i Premier League denne sesongen da han ble avkledd, bokstavelig talt, av Tottenham-forsvarer Jan Vertonghen.

Helenius fikk ikke straffe i situasjonen da Vertonghen var sleip og rev han i shortsen - og nå snakker Helenius ut om situasjonen.

- Det var morsomt, fordi det ble laget en del historier om det, men i virkeligheten var det veldig negativt. Det var en stor sjanse og jeg hadde scoret dersom jeg ikke ble revet i shortsen, sier Helenius til Ekstra Bladet.

Det som i utgangspunktet var en kjempesjanse, endte med bom for dansken, som skjøt med shortsen på knærne.

Følte seg snytt Helenius forbereder seg nå til Danmarks landskamp mot Italia fredag og har fått fire kamper for Aston Villa etter overgangen fra Aab. 22-åringen føler seg snytt etter shorts-rivingen da Tottenham vant 4-0.

- Det var et klart straffespark mot Tottenham, sier Helenius.

- Jeg hadde ikke følelsen av å bli revet i. Plutselig hadde jeg shortsen på anklene. Så da var det ikke naturlig for meg å falle, men det var jo egentlig straffe, sier han.

Trenger poeng Danmark har igjen Italia og Malta i VM-kvalifiseringen og ligger ett poeng bak Bulgaria på andreplass i gruppa.

Italia er allerede klare for VM - og Morten Olsen bør vinne mot italienerne i Parken for å ha sjanse til å få playoff.

Spissen Helenius står med to landskamper og uten scoringer.

BOMMET: Nicklas Helenius og Tottenhmas Jan Vertonghen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
BOMMET: Nicklas Helenius og Tottenhmas Jan Vertonghen. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer