Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det ble stygt

Arsenal-fans skal ha slåss med hverandre etter krangel om Wengers fremtid.

MISTER TROEN: Deler av Arsenal-fansen har begynt å miste troen på at Wenger er den riktige manageren til å skaffe klubben medaljer i premieskapet på The Emirates. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
MISTER TROEN: Deler av Arsenal-fansen har begynt å miste troen på at Wenger er den riktige manageren til å skaffe klubben medaljer i premieskapet på The Emirates. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer

(Dagbladet): Arsène Wenger har lenge vært en fredet manager i Premier League. Arsenal-sjefen har ledet London-klubben siden 1996, og har tidvis blitt sett på som et geni innen fotballen.

Den tiden ser nå ut til å være forbi, og deler av Arsenal-fansen har nå begynt å vende franskmannen ryggen. Seks år uten et trofé er hardt å svelge for mange fans, og 0-0 kampen mot Blackburns ti mann var den foreløpig siste nedturen som fikk det til å renne over for noen.

Ifølge The Mirror skal flere fans ha begynt å skjelle ut Arsène Wenger under  denne kampen. Da disse ble møtt med tilrop om at man alltid skal stille seg bak laget, brøt kaoset løs.

- Det ble stygt mellom fans. Temperaturen steg, og det var noen slåsskamper på stadion. Det ble stygt, sier Darren Epstein, som var tilstede på The Emirates.

Resultat av uenighet Han mener slåssingen kom som et resultat av en uenighet om Wenger er den rette mannen for Arsenal i fremtiden.

- Det er delte meninger blant fansen fordi det stadig blir flere, selv om de er i mindretall, som mener det er tiden for en forandring. Jeg tror de fleste har troen på Wenger, men det finnes mange som ikke har troen på han, sier Epstein.

Arsenals sesong kollapset i løpet av en snau måned da laget røk ut av FA-cupen, Champions League og tapte finalen i Carling-cupen. I tillegg ser det mørkt ut i serien, da laget har syv poeng opp til serieleder Manchester United med åtte kamper igjen å spille. Riktignok med én kamp mindre spilt.

- Personlig så tror jeg på Wenger, men han må endre sin filosofi. Han må hente noen nye spillere, stoppe alle kontraktforhandlinger, og bestemme seg for noen få spillere på slutten av sesongen. Det er spillerne som skuffer manageren, sier Epstein.

Wenger har innrømmet at han vil evaluere fremtiden til noen av spillerne sine denne sommeren, etter at troen på det unge mannskapet ser ut til å ha sviktet ham igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media