Manchester United til Ullevaal stadion:

Det blir den største fotballkampen som noen gang er spilt i Norge

Hysteriet rundt Martin Ødegaard gjorde ruslekampen Vålerenga-Real Madrid til norgeshistoriens mest omsatte fotballkamp. Nå kommer en som er større.

TIL OSLO: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær kommer til Oslo for å spille treningskamp mot KBK i sommer, ifølge Dagbladets opplysninger. Foto: NTB Scanpix
TIL OSLO: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær kommer til Oslo for å spille treningskamp mot KBK i sommer, ifølge Dagbladets opplysninger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rettelse: Manchester United skal ikke møte Vålerenga.

9. AUGUST 2015 var det fullt hus på Ullevaal stadion da Martin Ødegaard fikk en omgang for Real Madrid mot Vålerenga. Gjennomsnittlig billettpris var i nabolaget til ett tusen norske kroner.

Aldri har en fotballkamp i Norge omsatt for mer penger.

Vålerenga-Real Madrid (0–0) – på grunn av det nasjonale hysteriet rundt Martin Ødegaards sensasjonelle overgang til det spanske mesterlaget et halvt år i forveien – er i et økonomisk perspektiv den største fotballkampen spilt i Norge.

I DAG KAN Dagbladet avsløre at det kommer en som er større, alt avhengig av billettprisene. Når Norway Cup spilles mellom 28. juli og 3. august denne sommeren erfarer vi fra meget gode kilder at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kommer til Ullevaal stadion.

Arrangøren er forsiktig med å si noe som helst, etter det jeg forstår er planen å sitte på nyheten rundt det økonomiske gullegget til en gang i månedsskiftet april/mai.

MANCHESTER UNITED, LIVERPOOL, Barcelona og Real Madrid har alle vært på Ullevaal stadion, trukket pluss 20 000 tilskuere og omsatt for gode penger. Arsenals besøk på Viking Stadion tilbake i 2016 (0–8) var også en økonomisk suksess.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer