Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det blir en del Jack Daniel's på «Kamarinho» i dag

Og i morgen blir det kebab og snus for gull-helten.

• Strømsgodset - Haugesund 4-0 (0-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Det var en sliten, men lykkelig Ola Kamara som møtte pressen etter å ha sikret seriegullet på Marienlyst i kveld. 24-åringen startet scoringsballet med 1-0-målet, før han var tilrettelegger for Øyvind Storflors dobling av ledelsen like etterpå.

Som om ikke det var nok, fastsatte han sluttresultatet til 4-0 på overtid.

Godset feirer med pokalen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Godset er seriemestere 2013. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
En lykkelig Ronny Deila etter Godsets andre gull i historien. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Peter Kovacs nyter gullet. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Strømsgodset-keeper og kaptein Adam Larsen Kwarasey og Stefan Johansen (t.v.) kysser pokalen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Godset-spillerne smaker på gullet. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
Strømsgodset-trener Ronny Deila jubler for gullmedalje. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Ola Kamara jubler etter å ha scoret Godsets første mål under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Haugesund på Marienlyst stadion søndag kveld.Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Strømsgodset-spillerne jubler for gullmedalje etter eliteseriekampen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Stefan Johansen og Péter Kovacs (t.h.) jubler for gullmedalje. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Péter Kovacs og Godset-fansen jubler for gullmedalje.Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Nå er det gullfest som gjelder for spissen.

Whiskey, kebab og snus - Jeg håper festen blir bra. Selv om jeg er sliten akkurat nå, blir det nok en del Jack Daniel's på «Kamarinho» i dag, sier Kamara til Dagbladet, og lanserer dermed også et nytt kallenavn på seg selv.

Godset-spissen har også planene klare for hvordan han skal takle dagen derpå i morgen.

- Det blir en svær kebab fra Bislett kebab, med en diger bakesnus til dessert.

Nesten toppscorer Etter en forrykende start på comebacket i marineblått, har det de siste ukene ikke gått like mye på skinner for Kamara. Etter å ha blitt tatt ut i landslagstroppen for første gang ble han sjuk, og siden har ikke målene kommet like jevnt og trutt som tidligere i år.

Men før dagens kamp var 24-åringen sikker på at han kom til å tegne seg på scoringslista.

- Jeg visste at jeg kom til å score i dag. Helt siden jeg var ti år gammel har jeg putta i alle de viktige kampene jeg har spilt. Den siste uka har jeg følt meg veldig pigg på trening, og jeg så for meg at denne kampen var en finale. Da var jeg sikker på at det kom til å bli mål.

- Hvordan føltes det å se 1-0-målet gå inn?

- Det føltes veldig bra, sier Kamara og gliser bredt.

Etter dagens to pinner lyder målfasiten 12 mål på 14 kamper for Kamara, noe som smått utrolig gjør ham til Tippeligaens tredje mestscorende spillere denne sesongen. Det til tross for at han har spilt under halvparten av kampene.

PS! Du kan lese alt om gullfeiringa til Kamara og resten av Drammen i vårt livestudio.

SCORTE: Ola Kamara scoret to og la opp til ett av Strømsgodset fire mål mot Haugesund. Etter det siste målet viste han fram en t-skjorte med påskriften «Takk for alt», som en hyllest til Godset-supporterne som har støttet ham gjennom fire år. Framtida ønsker han imidlertid ikke å snakket om. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SCORTE: Ola Kamara scoret to og la opp til ett av Strømsgodset fire mål mot Haugesund. Etter det siste målet viste han fram en t-skjorte med påskriften «Takk for alt», som en hyllest til Godset-supporterne som har støttet ham gjennom fire år. Framtida ønsker han imidlertid ikke å snakket om. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer