- Det blir en krig

Norge møter Kroatia i semifinalen. Det er et lag håndballgutta har gode minner fra.

STJERNE: Sander Sagosen er poengkonge i EM. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Sander Sagosen er poengkonge i EM. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MALMÖ (Dagbladet): Norge slo Slovenia og vant sin gruppe. Det betyr at Kroatia venter i semifinalen. Torsdag setter de norske spillerne seg på flyet til Stockholm, før det braker løs i Tele2 Arena fredag kveld.

- Det blir en krig. Det kommer til å bli 60 minutter med knalltøff håndball. De er et veldig godt lag, med gode enkelt spillere og et 5-1 forsvar som vi må studere på video hvordan vi skal løse. Det blir spennende, men jeg gleder meg, sier Sander Sagosen.

Det var spenning rundt om Norge skulle møte Spania i semifinalen - et lag de historisk sett har slitt stort med. Forrige seier kom for 1997. Landslagstrener Christian Berge avviser at han er glad for å slippe Spania og avfeier den nevnte statistikken som tull.

- Det er dere som driver og snakker om denne statistikken. Det synes jeg er rart. Det laget som jeg mønstrer nå har spilt én gang mot Spania og den tapte vi med ett mål i Bodø. Det var ikke en spesielt god kamp av oss heller. Vi tar med oss all mulig selvtillit inn i semifinalen, sier trønderen.

- Nå starter det

Berge er glad for at han fikk spart omtrent samtlige av de mest brukte spillerne mot Slovenia. Nå ser han fram mot fredagens oppgjør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer