Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det blir enda hardere i år

Mancini forberedt på tøff sesong.

TØFF SESONG: Roberto Mancini er forberedt på at det blir vanskelig for Manchester City å forsvare seriegullet fra sist sesong. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
TØFF SESONG: Roberto Mancini er forberedt på at det blir vanskelig for Manchester City å forsvare seriegullet fra sist sesong. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Roberto Mancini er forberedt på at det blir vanskelig for Manchester City å forsvare seriegullet fra sist sesong.

City tok sitt første seriegull på 44 år da laget vant Premier League i vår.

- Det blir enda hardere i år. United har kjempet om tittelen hvert år i 20 år. Bare fordi vi vant seriemesterskapet sist, kan ikke vi endre på det, sier Mancini om byrivalen Manchester United.

United hentet fredag stjernespissen Robin van Persie fra Arsenal. Mancini mener nederlenderen vil danne en fryktet spissduo sammen med Wayne Rooney.

- Van Persie er en av verdens beste spillere. Han er en spiller i toppklasse og var den beste spissen sist sesong. De blir det beste spissparet i Premier League. United hentet ham fordi de trengte en spiss til. De er bedre med Van Persie. Vi har fire spisser, og det var umulig for meg å ha en til, forteller Mancini.

Lørdag serieåpner City hjemme mot nyopprykkede Southampton.

- Når man er mester, ønsker alle å slå deg, og det begynner med Southampton. Derfor blir det en vanskelig kamp. Men jeg liker det. Det å kjempe mot Manchester United, Arsenal og Chelsea er fantastisk. Det var en utrolig prestasjon da vi vant seriegull sist sesong, sier Mancini.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media