- Det blir enda hardere i år

Mancini forberedt på tøff sesong.

TØFF SESONG: Roberto Mancini er forberedt på at det blir vanskelig for Manchester City å forsvare seriegullet fra sist sesong. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
TØFF SESONG: Roberto Mancini er forberedt på at det blir vanskelig for Manchester City å forsvare seriegullet fra sist sesong. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Roberto Mancini er forberedt på at det blir vanskelig for Manchester City å forsvare seriegullet fra sist sesong.

City tok sitt første seriegull på 44 år da laget vant Premier League i vår.

- Det blir enda hardere i år. United har kjempet om tittelen hvert år i 20 år. Bare fordi vi vant seriemesterskapet sist, kan ikke vi endre på det, sier Mancini om byrivalen Manchester United.

United hentet fredag stjernespissen Robin van Persie fra Arsenal. Mancini mener nederlenderen vil danne en fryktet spissduo sammen med Wayne Rooney.

- Van Persie er en av verdens beste spillere. Han er en spiller i toppklasse og var den beste spissen sist sesong. De blir det beste spissparet i Premier League. United hentet ham fordi de trengte en spiss til. De er bedre med Van Persie. Vi har fire spisser, og det var umulig for meg å ha en til, forteller Mancini.

Lørdag serieåpner City hjemme mot nyopprykkede Southampton.

- Når man er mester, ønsker alle å slå deg, og det begynner med Southampton. Derfor blir det en vanskelig kamp. Men jeg liker det. Det å kjempe mot Manchester United, Arsenal og Chelsea er fantastisk. Det var en utrolig prestasjon da vi vant seriegull sist sesong, sier Mancini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer