GIR OPP: Marcus Hellner har allerede sagt at det blir for vanskelig å slå Petter Northug i Tour de Ski. Nå går han for tredjeplassen sammenlagt. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
GIR OPP: Marcus Hellner har allerede sagt at det blir for vanskelig å slå Petter Northug i Tour de Ski. Nå går han for tredjeplassen sammenlagt. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELEVis mer

- Det blir for vanskelig å holde følge med Northug

Marcus Hellner gir opp håpet om sammenlagtseier i Tour de Ski.

(Dagbladet): Petter Northug og Dario Cologna følger hverandre som skygger i Tour de Ski, og gir ikke mye rom til andre løpere. Nå har en av de største utfordrerene uttalt at han gir opp å holde følge med tetduoen helt inn.

Marcus Hellner gikk akkurat glipp av pallen da han gikk inn til fjerdeplass på den fjerde etappen av Tour de Ski i Oberstdorf i dag, snaue sekundet bak Petter Northug som vant sin første etappe i mesterskapet.

Svensken er nummer seks, 1.06,5 bak Northug i sammendraget, og etter løpet ga Hellner beskjed om at han gir opp å holde følge med nordmannen helt inn til monsterbakken i Val di Fiemme.

- Målet er å sloss om en pallplass i touren, det blir for vanskelig å matche Petter Northug og Dario Cologna, sier Marcus Hellner ifølge svenske Expressen.

Svak svensk start Svenskene har hatt en svak start på årets Tour de Ski, hvor blant annet Emil Jønsson falt på sprinten. Og Marcus Hellner har forsøkt å svare Northug og Cologna i sammendraget uten særlig hell.

Hellner var meget skuffet over fjerdeplassen han fikk i dag.

- Det var trist å ikke greie pallen, det ahr vært veldig nære alt for mange ganger, sier han.

I morgen er det reise og hviledag for utøverne i Tour de Ski.